Artiklar taggade som Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Seminariet arrangeras i samarbete med Stadsdelsförvaltningen i Uppsala.

"Det pågår en förändring i Uppsala"

Just nu pågår en lägesindelning av Uppsala och det mest eftertraktade läget i staden har till stor del flyttats från Stora Torget till området kring resecentrum. Jimmie Nordensky på NAI Svefa analyserar Uppsalas lokalhyresmarknad.

Flyttar från Stockholm till Uppsala

Uppsala Business Park fortsätter att locka till sig labb- och forskningsföretag.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala – här är hela programmet

På onsdag i nästa vecka är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala med Fredrik Wirdenius, Ingalill Berglund, Ilija Batljan, Tor Borg och många fler. Moderator är Alexandra Pascalidou. Här är hela programmet.

Framtidsfokus på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Marlene Burwick, Marta Obminska, Göran Brocknäs, Johan Edstav och Peter Bohman kommer att resonera kring framtidsfrågor på den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

"Vi vill bidra till en god samhällsutveckling"

NCC går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

Collector blir partner i Fastighetsmarknadsdagen

Nu går Collector in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala.

Wirdenius till Fastighetsmarknadsdagen

Fredrik Wirdenius, vd för landets största fastighetsbolag Vasakronan, kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala på Konsert & Kongress den 20 maj.

Fastighetsmarknadsdagen kommer till Uppsala

Nu kommer det populära fastighetsseminariet Fastighetsmarknadsdagen till Uppsala.

Långsiktig och stabil efterfrågan på lokaler i Uppsala

Svagt stigande hyresnivåer. Hyresgäster lämnar äldre lokaler och efterfrågar modernt och flexibelt. Viss risk för överetablering inom handeln. NAI Svefas Petter Sandberg analyserar här Uppsalas hyresmarknad.

Stark nyproduktion av industri- och lagerfastigheter

Claes Du Rietz skriver här om en stark del av Uppsala – industri- och lagersegmentet.

Newsec: Uppsala är en stabil fastighetsmarknad

En välmående stad som är attraktiv för fastighetsinvesteringar. Charlotte Danielsson på Newsec har en positiv syn på hyresmarknaden i Uppsala. Här presenterar hon aktuella hyresnivåer och vakansgrader (andelen lediga lokaler) för staden.

Uppsalas stationsområdes stora lyft

Claes Du Rietz på Mäklarhuset berättar här om stationsområdets pågående förvandling. Han presenterar också aktuella hyresnivåer och vakansgrader (andelen lediga lokaler) på Uppsalas hyresmarknad.

Ökande hyror också i det äldre beståndet i Uppsala

Butiker i markplan, högre krav på kontorsstandarden och brist på lager- och produktionslokaler. Claes Du Rietz på Mäklarhuset ger här sin syn på trenderna på hyresmarknaden i Uppsala. Han presenterar också aktuella hyresnivåer och vakansgrader (andelen lediga lokaler) i staden.