Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Seminariet arrangeras i samarbete med Stadsdelsförvaltningen i Uppsala.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-03-15 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Uppsala Konsert & Kongress
Bild: Therese Aronsson


Var: Konsert & Kongress, Uppsala

När: Den 19 maj

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med stadsdelsförvaltningen i Uppsala.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden. I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

2015 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala var mycket lyckad.
- Det har varit helt enastående, och jag tror starkt på nästa år när vi kommer tillbaka. Då kommer det att bli ännu bättre, sa Rolf Andersson, VD för Lokalnytt och Fastighetssverige, i samband med seminariet.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Anmäl dig till seminariet här!

Kontakt:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration