Flyttjänster

En företagsflytt inbegriper många olika delmoment. Våra samarbetspartners kan hjälpa er genom hela flyttprocessen oavsett vad det handlar om, allt från kontorsinredning, telefon och it, till flyttstädning och ombyggnation. Under de olika rubrikerna nedan kan du kostnadsfritt hämta in offerter från företag som är specialiserade inom flyttprocessens olika delar.

Klicka i den grå rutan för att lägga till en kategori att skicka offertförfrågan till. När du bockat för de intressanta kategorierna är det bara att fylla i formuläret längst ner på sidan med företagsinformation och ett kort meddelande.

Automater
Automater

En flytt innebär ofta en nystart för företaget. Kanske är det ett lämpligt tillfälle att uppgradera till den senaste kaffemaskinen? Här hämtar du in offerter från företag som erbjuder automater som serverar exempelvis olika kaffesorter, läsk och godis.

Elleverantörer
Elleverantörer

Vilken elleverantör är bäst för dig på din nya adress? Hur viktigt är det att elen är miljövänlig? En företagsflytt kan innebära att det kan vara fördelaktigt att också byta elleverantör. Här kan du jämföra olika elbolag och se vilka som är bäst för dig.

Flytthjälp
Flytthjälp

Den rent fysiska delen av flytten är i många fall den allra jobbigaste delen. Det handlar om tunga lyft och mycket bärande innan allt är på plats i den nya lokalen. Här får du kostnadsfria offerter från olika flyttfirmor.

IT och kommunikation
IT och kommunikation

Har ditt IT-system några år på nacken. I samband med flytten kan det vara en bra idé att uppgradera IT-systemet ? ett välfungerande IT-system är grunden för de flesta företagen i dagens Sverige. Våra samarbetspartners kan leverera din nästa IT-lösning.

Inredning
Inredning

Hur ska de nya lokalerna inredas för att spegla företagets image? Ska företagsflytten bli den nystart som många företag hoppas på är det viktigt att de nya lokalerna blir representativa och fräscht inredda. Våra samarbetspartners vet hur din nya lokal ska se ut.

Kontorsmaskiner
Kontorsmaskiner

När uppgraderade ni era kontorsmaskiner sist? Många svarar att de helt enkelt inte vet. Effektiva kontorsmaskiner blir en allt viktigare framgångsfaktor för företag i dag. Passa därför på att uppgradera era kontorsmaskiner i samband med er flytt. Våra samarbetspartners levererar det allra bästa inom området till dig.

Larm och säkerhet
Larm och säkerhet

Säkerhetsfrågorna blir viktigare och viktigare. Inbrott och andra typer av brottslighet är en av näringslivets värsta mardrömmar. Våra samarbetspartners vet hur ditt företag ska skyddas.

Lokalvård
Lokalvård

Vem ordnar flyttstädningen efter dig? Och städningen i den nya lokalen när ni väl är på plats? Här kan du få offerter från ett flertal lika företag som sysslar med lokalvård.

Projektledning av flytt
Projektledning av flytt

Ett företag flyttar i genomsnitt en gång vart tionde år, och för det mesta finns det ingen expertis på företagsflyttar inom företaget. Därför kan det vara en god idé att anlita en flyttkonsult som verkar som projektledare av hela flytten, från det första skedet, då det gamla kontraktet ska sägas upp och rätt lokal hittas till slutskedet då ni känner er hemma i er nya lokal. Här kan du få offerter från olika flyttkonsulter.

Skyltar
Skyltar

En företagsflytt är ett ypperligt tillfälle att uppgradera ert skyltbestånd – syns du inte finns du inte, särskilt inte efter en flytt. Ett företags skyltfrågor kan gälla allt från stora upplysta fasadskyltar till mindre skyltar inne i själva lokalen. Våra samarbetspartners har den expertis som krävs kring alla dina skyltfrågor.

Telefoni
Telefoni

Inom telekomvärlden går utvecklingen i en rasande fart, och i samband med flytten kan det vara en god idé att uppgradera telefonin på företaget. Är det dags att skaffa en mobil växel? Dags att börja använda IP-telefoni? Våra samarbetspartners vet hur man ordnar en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag.

Fiber
Fiber

Med en driftsäker fiberanslutning får ni en nytändning och flygande start på ert nya kontor. Inte nog med att detta borgar för en avsevärt förbättrad kapacitet, ni får även än bättre säkerhet och tillgänglighet. Vad kostar egentligen ett trist stillestånd om ett dygn eller två? Övriga tjänster som med fördel kan nyttjas över en fiber är exempelvis co-location, remote backup och IP-telefoni.

Dina uppgifter