Nybrogatan 12

Kontor, 174 m2, Stockholm, Östermalm

På Östermalms bästa gågata två kvarter från Strandvägen finns detta ljusa och smakfullt renoverade kontor tillgänglig.

Fastigheten Järnlodet 1 är en hörnfastighet ett stenkast från Kungliga Dramaten på Östermalm. Huset som uppfördes år1930 och byggdes om 2007 har två trapphus, på Nybrogatan 12 och Riddargatan 16. I det ena trapphuset finns en fantastisk målning som visar fastigheten före och efter en tidig ombyggnad. Högt upp på fasaden sitter en uggla och övervakar de förbipasserande nattflanörerna. Gatuplanet inrymmer restauranger och på de övriga våningsplanen finns både bostäder och kommersiella lokaler.

Detta är ett kontor – där byggnadsårens genuina prägel så som vackra stuckaturer, snickerier etc. möter dagens krav på en modern kontorsmiljö – ett kontor att trivas i!

Lokalarean fördelas på en välkomnande entré med plats för avhängning. Direkt till höger finns det vackra hörnrummet med stuckaturer, takrosett och spegeldörrar som vetter både mot Riddargatan och Nybrogatan. Detta kan med fördel nyttjas som mötesrum för ca 8 personer. Intill detta finns ett rymligt arbetsrum med en maffig öppen spis, pelare samt skjutdörrar som flexibelt avskiljer detta rum från det stora öppna kontorslandskapet med plats för ca 12 arbetsplatser. I lokalens inre region finns ett stilfullt modernt pentry med matplats för ca 8-10 personer. Här finns även en helkaklad wc med dusch. I lokalen finns även två mindre ”ringrum” där personal som vill kunna ringa ostört får enskildhet samt även ett utrymme för skrivare/kopiator.

Denna mycket representativa lokal bör upplevas på plats. Den som stiger in i detta kontor känner omedelbart att detta en arbetsplats att trivas i. Här kan personalen få den arbetsro de behöver för att uppnå sin yttersta produktivitet samtidigt som de kan inspireras av Nybrogatans puls och myllrande folkliv som finns alldeles utanför porten.

Entrédörren är försedd med gallergrind.

Kyla finns installerad.

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns på intilliggande gator enligt stadens tariff och i kringliggande parkeringsgarage som t.ex. Q-park på Birger Jarlsgatan 6, Brahegatan 2 eller Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan).

Närservice

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhléns med mera. Stureplan och Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbudsamt kort gångavstånd till inte mindre än 4 matvarubutiker

Kommunikationer


Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmstorgs t-banestation där röd linje avgår, flera busslinjer passerar i närheten, spårvagn trafikerar Strandvägen som tar dig vidare till det Kungliga Djurgården samt Skärgårdsbåtar vid Nybrokajen.

Övrigt


Byggår

1930

Renoveringsår

2007

Våningsplan

4


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326991

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm