Sibyllegatan 46

Kontor/Kontorshotell, 8 - 80 m2, Stockholm, Östermalm

Ett stenkast från Östermalmstorg ligger detta härliga kontorshotell med inspirerande nätverksanda beläget!

Rum och enstaka arbetsplatser – både fasta och flexibla – finns nu tillgängliga för uthyrning!

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och Gärdet. Du har även gångavstånd till Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter på kringliggande gator och i parkeringsgarage. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé enligt stadens tariff. Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid.

Närservice

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt rakt över gatan och Karla Café för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också nära till Dramatens kulturutbud.

Kommunikationer


Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1an (Stora Essingen-Frihamnen), 4an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55an (Hjorthagen-Tanto).

Övrigt


Byggår

1903

Planlösning

På kontorshotellet finns ett antal rum att hyra samt fasta platser i öppen co-workingytan.
Här finns ett rum om ca 15 kvm med plats för 4-5 skrivbord. I anslutning till detta rum finns ett litet vilrum/samtalsrum samt wc. Ett rum om ca 25 kvm med plats för 4-6 skrivbord. Ett stort rum om ca 30 kvm med plats för 6-8 skrivbord.

Det är även möjligt att hyra fasta eller flexibla kontorsplatser i den härliga loungedelen eller fast plats i något av rummen.

Kontorshotellets gäster har tillgång till gemensamhetsutrymmena så som det trevliga pentryt, loungen de två wc varav en med dusch (mycket uppskattat av de som vill kunna träna under arbetsdagen).

I hyran ingår även ett bokningsbart konferensrum, samtalsrum, bredband, städning, sophantering kaffe, skrivare och kopiator. Informella möten kan också hållas in loungen. Det finns en mycket mysig innergård med trädgårdsmöbler som kan nyttjas. Lokalen har en utgång direkt till denna vilket ger ett mervärde åt kontorshotellets hyresgäster.

Lokalen har en härlig atmosfär med gammaldag prägel såsom generös takhöjd i rummen, trägolv, vackra fönster och stuckaturer.

Bredband via Tele2 ingår i hyran.

Kontakta lokalförmedlare för svar om tillgänglighet och priser.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328570

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm