Surbrunnsgatan 12

Kontor, 164 m2, Stockholm, Östermalm

Rumsindelat, attraktivt beläget kontor i lugnt kvarter med närhet till Odenplan med t-bana och pendeltåg och stadens puls. Garage i huset!

Rumsindelad planlösning. Ytan fördelas idag på en välkomnande entré med plats för väntande beskare eller reception, 7 arbetsrum/mötesrum i varierande storlek, ett pentry med matplats, två wc, ett rymligt förråd/kopieringsrum samt ytterligare ett förråd innanför en lucka. Planlösningen går att anpassa och lokalen kan öppnas upp mer om så önskas.

Hyresvärdens flexibilitet är står vad gäller lokalens standard. Det är möjligt att hyra lokalen i befintligt skick till förmånlig hyra såväl som att låta hyresvärden anpassa lokalen till i princip nyproduktionsskick – eller till en kontorsstandard däri mellan. Den blivande hyresgästen kommer få möjlighet att påverka lokalens utformning och här skapa en arbetsplats som svarar upp till verksamhetens unika behov.'

Aukostikplattor i tak ger en behaglig akustik i lokalen.

Stokab finns anslutet till fastigheten för bredbandsuppkoppling.

Mekanisk till- och frånluft, ingen kyla.

Omgivning

Omgivning/natur

Gångavstånd till Observatorielunden, Stadsbiblioteket, Sankt Georgios kyrka med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplats går att hyra i huset i mån av plats, husets hyresgäster har förtur till lediga platser. Annars parkering på intilliggande gator enligt stadens tariff eller i kringliggande parkeringshus. Goda parkeringsmöjligheter finns på Valhallavägen.

Närservice

Bästa tänkbara service med Odengatan runt hörnet. Gym finns i huset! Kort gångavstånd till flertalet restauranger, caféer, affärer, Apotek, banker, uttagsautomater, bensinmack med mera. På Surbrunnsgatan 20 finns hotell och Värdshuset Clas på Hörnet.

Kommunikationer


Här finns bra kommunikationer. Kort gångavstånd till Tekniska högskolans t-banestation där den röda linjen passerar samt flera busslinjer som passerar i närheten av fastigheten. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan ligger även nära. Gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och tunnelbanans gröna linje passerar Odenplan.

Övrigt


Byggår

1956

Planlösning

Rumsindelad planlösning.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 88 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326547

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm