Hos oss hittar du en ledig lokal eller kontor i Göteborg - Vi hjälper dig

I Göteborg hittar man välkända platser och landmärken som Avenyn, Feskekôrka, Göteborgsoperan och Gothia Towers. Staden har en nära koppling till havet och med Nordens största hamn är Göteborg helt rätt plats för dig som vill hitta en ledig lokal för lager- och logistikverksamhet.

Men även när det gäller kontor har Sveriges näst största stad mycket att erbjuda. Flera projekt drivs i staden där det kommer att finnas lediga kontor i attraktiva lägen inom de närmsta åren. Som lokalsökande kan du enkelt hitta lediga lokaler som passar just dina önskemål.
I Göteborg kan Lokalnytt presentera lediga lokaler från stora fastighetsägare som exempelvis Wallenstam, Balder, Bygg-Göta och Stena Fastigheter. I centrala Göteborg finns ett brett och varierande utbud av lokaler, till exempel för kontor, kontorshotell och butiker. Härifrån är det lätt att ta sig till resten av staden.

När Göteborg växer är området kring Göta Älv högst påverkat. Frihamnen ska omvandlas till en ny modern stadsdel där det ska tillskapas tusentals arbetsplatser. På Lindholmen pågår full aktivitet med en utveckling som tar sikte på 400-årsjublieet 2021. Bra platser för dig som söker lediga kontorslokaler i framtiden helt enkelt!
Även Gamlestaden växer med Göteborg – här ska bli en blandstad med kontor, bostäder, service och handel, och genom Lokalnytt hittar du redan nu lediga lokaler i den framväxande stadsdelen.
Vill man hitta lediga lokaler för kontor och annan verksamhet finns också flera områden i nära anslutning till Göteborg som utvecklas för fullt. Exempelvis kan lokalsökande vända blicken mot Mölndal, Kungsbacka, Högsbo/Sisjön och Borås.

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 1459 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 25.
Götabergsgatan 20

Götabergsgatan 20

Övrigt - Göteborg - Centrum - 230 m2

Högt i tak och stora fönster med utsikt över Vasaparken. Närhet till kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Drakegatan 1 och 3

Drakegatan 1 och 3

Övrigt - Göteborg - Centrum - 531 m2

Lokal med centralt läge och promenadavstånd till Centralstationen. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Gamla Flygplatsvägen 24-28

Gamla Flygplatsvägen 24-28

Butik - Göteborg

Torslanda Terminal 1 och Terminal 3 ligger på Gamla Flygplatsvägen, precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum i Torslanda. De två fastigheterna omfattar ca 3 700 m² lokaler för handel och ca 12 000 m² mark. Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal...


Relaterade artiklar


"Ökad efterfrågan på större kontorslokaler"

"Ökad efterfrågan på större kontorslokaler"

En hög aktivitet på marknaden ­bäddar för ett intressant år. Christoffer Bladh Nord, Rasmus Östlund och Rozana ­Yevno Eriksson på ­Colliers ger sin bild av lokalhyresmarknaden i Göte­borg.


"Vi ser en bred och stark efterfrågan på verksamhetslokaler"

"Vi ser en bred och stark efterfrågan på verksamhetslokaler"

Tre fastighetsägare om lokalmarknaden i Mölndal


Så ska Kållered utvecklas

Så ska Kållered utvecklas

Samtidigt som Kållereds handelsområde växer vänder Mölndals stad blicken mot Kållered centrum, där man vill stärka handeln och bygga fler bostäder. Målet är att köpstaden och centrumet ska komplettera varandra....


Bild saknas

William Gibsons Väg 1

Kontorshotell - Göteborg - 55 m2

Modern ledigt kontor i Jonsereds Fabriker. Både öppet landskap och enskilda kontor. Hög teknisk standard, dubbla fiberanslutningar. Parkering. I fastigheten finns både restaurang, möbelbutik och café. Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 11 minuters...


Kungsportsplatsen 1

Kungsportsplatsen 1

Kontor - Göteborg - Centrum - 255 m2

Kungsportsplatsen 1 - Centrum


Säterigatan 21-29

Säterigatan 21-29

Kontor - Göteborg - Sannegården - 107 m2

Idag rumsindelad kontorslokal på plan två. Entré i mitten av lokalen och toalett med dusch.


Första Långgatan 3

Första Långgatan 3

Kontor - Göteborg - Linné - 550 m2

Kontorslokal om 550kvm på Första Långgatan 3 vid Järntorget. Kontoret består till största delen av cellkontor, ett par konferensrum, en utställningsyta och personalrum. Till fastigheten finns goda kommunikationer med knutpunkten Järntorget 100m bort. För den bilburne finns garageplatser att hyra....


Industrivägen 39C

Industrivägen 39C

Övrigt - Göteborg - Sävedalen - 3000 m2

Lokalen är belägen i Partille, Sävedalen med utmärkt läge utmed E20 ( Alingsåsleden). Lokalen blir vakant i juni 2018. Ytfördelning Bottenplan ca 3 000 kvm varav 2350 kvm höglager och 650 kvm låglager Entresolplan(kontor) ca 650 kvm Bärighet: 2.500kg/kvm och...        Flöjelbergsgatan 1c

Flöjelbergsgatan 1c

Kontor - Göteborg - Mölndal - 1000 m2

I Mölndal i området Södra Porten ligger denna effektiva lokal med gemensam reception och konferenscenter.        Flöjelbergsgatan 2

Flöjelbergsgatan 2

Kontor - Göteborg - Mölndal - 950 m2

I Mölndal i området Södra Porten ligger denna effektiva lokal med gemensam reception och konferenscenter.Götabergsgatan 26

Götabergsgatan 26

Butik - Göteborg - Lorensberg - 185 m2

Butikslokal om 195kvm på populära Götabergsgatan. Lokalen är belägen en trappa ner och har en relativt öppen planlösning. Förråd/lager om 30 kvm ingår Lokalen passar inte till Café/Resturang.


Sockerbruket 15

Sockerbruket 15

Kontor - Göteborg - Majorna - 136 m2

Kontorslokal 136 m² i Sockerbruket 15. Kontorslokal på vån 1. Ej hiss. Sockerbruket består av röda tegelbyggnader från 1850-talet. Den ursprungliga funktionen för byggnaderna var sockerproduktion samt portertillverkning. Idag är området en inspirerande miljö med verksamheter inom kultur, konst, hantverk...


Alfagatan 5

Alfagatan 5

Kontor - Göteborg - Mölndal - 400 m2

Ljusa moderna kontorslokaler med flexibel planlösning i nybyggd fastighet. Bra skyltläge. Gott om Parkering. Möjlighet till lager/produktion. Port.


Alfagatan 5

Alfagatan 5

Kontor - Göteborg - Mölndal - 900 m2

Ljusa moderna kontorslokaler med flexibel planlösning i nybyggd fastighet. Bra skyltläge. Gott om Parkering. Möjlighet till lager/produktion. Port.


Ruskvädersgatan 10 B, 4.

Ruskvädersgatan 10 B, 4.

Kontor - Göteborg - Hisingen - 385 m2

Kontorslokal om 385kvm på Ruskvädersgatan 10 B på Hisingen. Lokalens planlösning är flexibel och kan anpassas efter era behov. Lokalytan är i dagsläget fördelad på 15 kontorsrum. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Flöjelbergsgatan 13, 2.

Flöjelbergsgatan 13, 2.

Kontor - Göteborg - Mölndal - 300 m2

Kontorslokal på 300 kvm belägen i Lackarbäcks Teknikpark i Mölndal. Platsen har utmärkta angöringsmöjligheter för både personbils- och lastbilstransporter. Bra skyltläge mot E6 Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!


August Barks gata 6

August Barks gata 6

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 265 m2

Kontorslokal om 265kvm strategiskt belägen i Högsbo. En fräsch lokal i representativ fastighet med närhet till köpcentret 421, bra kommunikationer och på några minuter med bil når man Sisjön med stort serviceutbud och butiker. Välkommen att kontakta oss för mer...


Möbelgatan 4

Möbelgatan 4

Kontor - Göteborg - Mölndal - 350 m2

Kontorslokal om 350kvm med bra skyltläge mot E6. Lunchrestaurang och hörsal finns i fastigheten. Det är gott om parkeringsplatser samt goda kommunikationer. Det är gångavstånd till matbutik och konditori. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Möbelgatan 4

Möbelgatan 4

Kontor - Göteborg - Mölndal - 500 m2

Kontorslokal om 500kvm med bra skyltläge mot E6. Lunchrestaurang och hörsal finns i fastigheten. Det är gott om parkeringsplatser samt goda kommunikationer. Det är gångavstånd till matbutik och konditori. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


E A Rosengrens gata 31, 2.

E A Rosengrens gata 31, 2.

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 594 m2

Lokalen har ett mycket bra läge i Högsbo industriområde med skyltläge mot Dag Hammarskiölds led. Lokalen är belägen på markplan. Öppna ytor och stora fönsterpartier mot gatan. I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker,...Klangfärgsgatan 2C, 2.

Klangfärgsgatan 2C, 2.

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 365 m2

Kontorslokalen om 365kvm är belägen på plan 2 på Klangfärgsgatan 2C i Grimmered och har ett gott skyltläge mot Västerleden. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Datavägen 20

Datavägen 20

Övrigt - Göteborg - Askim - 500 m2

Kontor och lagerlokal i två plan om totalt 500kvm på Datavägen 20. Lokalen är fördelad i kontor om 323kvm samt låglager om 177kvm med 3m i tak samt port. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


F O Petersons gata 24-32

F O Petersons gata 24-32

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 450 m2

Kontorslokal om 450kvm med stora möjligheter, modern fastighet. Service och detaljhandel finns i närheten samt bra allmänna kommunikationer. Välkommen att konrakta Colliers för ytterligare information.


Åvägen 1, 2.

Åvägen 1, 2.

Kontor - Göteborg - Mölnlycke - 235 m2

Kontorslokal om 235kvm på Åvägen 1 i Mölnlycke. Lokalen är belägen på plan två med en främst rumsindelad planlösning. Fastigheten är belägen nära busstation och har ett flertal parkeringsplatser intill. Lokalen kommer med en härlig utsikt över ån. Välkommen att...


Neongatan 4, 3.

Neongatan 4, 3.

Kontor - Göteborg - Mölndal - 663 - 863 m2

Kontorslokal om 663kvm på Neongatan 4 i Åbro. Lokalen är belägen på plan tre i Åbro Industriområde. Planlösningne är rumsindelad med konferensrum och pentry. Det finns även möjlighet att hyra 200kvm oinredd yta. Välkommen att kontakta oss på Colliers för...


von Utfallsgatan 16 A

von Utfallsgatan 16 A

Kontor - Göteborg - Sävenäs - 158 m2

Kontorslokal om 158kvm på von Utfallsgatan 16 A i Sävenäs. Lokalen är fräsch med rymliga kontorsrum. och är belägen i Sävenäs industriområde. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Slakthusgatan 8 B

Slakthusgatan 8 B

Kontor - Göteborg - Gamlestaden - 292 m2

Kontors- alt. showroomlokaler om 292kvm på Slakthusgatan 8 B, Slakthuset, i Gamlestaden. Lokalen är nyproducerad och planeras vara inflyttningsklar efter sommaren 2017. Lokalerna kan anpassas efter er och ni får därmed välja planlösning och materialval. Välkommen att kontakta oss på...


Slakthusgatan 8 B

Slakthusgatan 8 B

Kontor - Göteborg - Gamlestaden - 373 m2

Kontors- alt. showroomlokaler om 373kvm på Slakthusgatan 8 B, Slakthuset, i Gamlestaden. Lokalen är nyproducerad och planeras vara inflyttningsklar efter sommaren 2017. Lokalerna kan anpassas efter er och ni får därmed välja planlösning och materialval. Välkommen att kontakta oss på...


Slakthusgatan 8 B

Slakthusgatan 8 B

Kontor - Göteborg - Gamlestaden - 816 m2

Kontors- alt. showroomlokaler om 816kvm på Slakthusgatan 8 B, Slakthuset, i Gamlestaden. Lokalen är nyproducerad och planeras vara inflyttningsklar efter sommaren 2017. Lokalerna kan anpassas efter er och ni får därmed välja planlösning och materialval. Välkommen att kontakta oss på...


Slakthusgatan 8 B

Slakthusgatan 8 B

Kontor - Göteborg - Gamlestaden - 1236 m2

Kontors- alt. showroomlokaler om 1 236kvm på Slakthusgatan 8 B, Slakthuset, i Gamlestaden. Lokalen är nyproducerad och planeras vara inflyttningsklar efter sommaren 2017. Lokalerna kan anpassas efter er och ni får därmed välja planlösning och materialval. Välkommen att kontakta oss...Slakthusgatan 8 A

Slakthusgatan 8 A

Kontor - Göteborg - Gamlestaden - 279 m2

Kontors- alt. showroomlokaler om 279kvm på Slakthusgatan 8 A, Slakthuset, i Gamlestaden. Lokalen är nyproducerad och planeras vara inflyttningsklar efter sommaren 2016. Lokalerna kan anpassas efter er och ni får därmed välja planlösning och materialval. Välkommen att kontakta oss på...


Industrivägen 2

Industrivägen 2

Kontor - Göteborg - Sävedalen - 612 m2

Kontorslokal om 612kvm på Industrivägen 2 i Sävedalen. Lokalen är fräsch och ljus. Planlösningen består främst av kontorsrum men är flexibel om en öppnare lösning önskas. I anslutning till pentryt finns en mindre terass. Välkommen att kontakta oss på Colliers...


Ögärdesvägen 19 D

Ögärdesvägen 19 D

Kontor - Göteborg - Partille/Jonsered - 216 m2

Kontorslokal om 216kvm på Ögärdesvägen 19 D i Partille. Lokalen är anpassningsbar och kan med enkelthet bli en lokal att trivas i. Flexibel planlösning där det går att bygga för både öppna ytor och mindre kontorsrum. Välkommen att kontakta oss...


Industrivägen 53

Industrivägen 53

Kontor - Göteborg - Sävedalen - 137 m2

Kontorslokal om 137kvm på Industrivägen 53 i Sävedalen. Lokalen är flexibel och ljus med en öppen planlösning. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Ögärdesvägen 19 D

Ögärdesvägen 19 D

Kontor - Göteborg - Partille/Jonsered - 108 m2

Kontorslokal om 108kvm på Ögärdesvägen 19 D i Partille. Lokalen är anpassningsbar och kan med enkelthet bli en lokal att trivas i. Flexibel planlösning där det går att bygga för både öppna ytor och mindre kontorsrum. Välkommen att kontakta oss...


Ögärdesvägen 19 D

Ögärdesvägen 19 D

Kontor - Göteborg - Partille/Jonsered - 285 m2

Kontorslokal om 285kvm på Ögärdesvägen 19 D i Partille. Lokalen är anpassningsbar och kan med enkelthet bli en lokal att trivas i. Flexibel planlösning där det går att bygga för både öppna ytor och mindre kontorsrum. Välkommen att kontakta oss...


Ögärdesvägen 19 D

Ögärdesvägen 19 D

Kontor - Göteborg - Partille/Jonsered - 501 m2

Kontorslokal om 501kvm på Ögärdesvägen 19 D i Partille. Lokalen är anpassningsbar och kan med enkelthet bli en lokal att trivas i. Flexibel planlösning där det går att bygga för både öppna ytor och mindre kontorsrum. Välkommen att kontakta oss...


Norra Ågatan 40

Norra Ågatan 40

Butik - Göteborg - Mölndal - 975 m2

Butikslokal om 975kvm på Norra Ågatan 40 vid Lackarebäck. Lokalen är ljus, fräsch och öppen och en utmärkt lokal för butik alt. showroom med tillhörande mindre kontor. Lokalen är belägen i anslutning till E6 och Mölndals bro. Välkommen att kontakta...


Datavägen 20

Datavägen 20

Övrigt - Göteborg - Askim - 482 m2

Kontorslokal i två plan om 244kvm och lagerlokal om 238kvm på Datavägen 20. Lagerlokalen är försedd med port på markplan. Gården är asfalterad och försedd med lastgård och p-platser. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Norra Ågatan 26 C, 2.

Norra Ågatan 26 C, 2.

Kontor - Göteborg - Mölndal - 255 m2

Kontorslokal om 255kvm på Norra Ågatan 26 C i Lackarebäck. Lokalen är yteffektiv med en rumsindelad planlösning. Lokalen är väldigt trivsam med ljusa ytskikt och stort ljusinsläpp. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!von Utfallsgatan 16

von Utfallsgatan 16

Kontor - Göteborg - Sävenäs - 170 - 1000 m2

Kontorslokal från 170-1000kvm på von Utfallsgatan 16 i Sävenäs. Lokalen är en påbyggnad med målet att ge ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna är anpassningsbara och kan anpassas efter önskemål. Med påbyggnaden har ni möjlighet att påverkaa både planslösning samt...


Bild saknas

Gruvgatan 35, 2.

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 266 m2

Kontorslokal om 266kvm på Gruvgatan 35 i Högsbo. Lokalens planlösning är rumsindelad om åtta kontorsrum med konferensrum och pausrum med tillgång till gemensam ljusgård. Till lokalen finns goda kommunikationer med busshållplats en kort promenad samt närhet till Dag Hammarskjöldsleden. Välkommen...


Bild saknas

Första långgatan 30, 6.

Kontor - Göteborg - Centrum - 918 - 1218 m2

Kontorslokal om totalt 1218kvm på Första Långgatan 30. Lokalen är belägen på plan sex med möjlighet att slå ihop dessa 918kvm med intilliggande lokal om 300kvm. Till lokalen finns goda kommunikationer med närhet till Järntorget och för den bilburne närhet...


Kilsgatan 10

Kilsgatan 10

Kontor - Göteborg - Gullbergsvass - 35 m2

Kontorslokal om 35kvm på Kilsgatan 10 i Gullbergsvass. Lokalen har eget pentry och fönster mot innergården. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Torslanda Torg 2

Torslanda Torg 2

Butik - Göteborg - Torslanda - 75 m2

I anslutning till lokalen finns mindre butiker, lunchrestauranger och goda kommunikationer till Centrala Göteborg. Till Centralstationen tar det med bil ca 20 minuter med lokaltrafiken ca 30 minuter.


Möbelgatan 4

Möbelgatan 4

Kontor - Göteborg - Mölndal - 197 m2

På första våningen är dessa rymliga kontorsrum belägna med ett mycket bra skyltläge mot E6:an. I fastigheten finns restaurang, Det finns gott om parkeringar i ansluting till fastigheten. Fastigheten ligger öster om Åbro-området i Mölndal, med strategiskt läge intill E6....


Torslanda Torg 2-6, 2.

Torslanda Torg 2-6, 2.

Kontor - Göteborg - Torslanda - 147 m2

Kontorslokal på Torslanda Torg 2-6. Lokalen är belägen på våning 2 i huset och består av 5-6 kontorsrum, ett stort kök och 3 toaletter. I anslutning till lokalen finns mindre butiker, lunchrestauranger och goda kommunikationer till Centrala Göteborg. Till Centralstationen...


Ruskvädersgatan 10 B, 3.

Ruskvädersgatan 10 B, 3.

Kontor - Göteborg - Hisingen - 260 m2

Väldisponerad kontorslokal i attraktivt område. Lokalen kan anpassas efter era behov. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten. Lunchrestauranger i området. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Hulda Mellgrens Gata 1

Hulda Mellgrens Gata 1

Kontor - Göteborg - Västra Frölunda - 340 m2

Trevlig kontorslokal om 340kvm på Hulda Mellgrens gata 1 i Högsbo. Till lokalen finns goda kommunikationer med busshållplats i närhet till fastigheten. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!


Datavägen 37

Datavägen 37

Kontor - Göteborg - Askim - 252 m2

Skräddarsy din lokal som kommer att ha en varm och lugnande utsikt över golfbana och ängar. Parkeringsgarage i huset. All modern teknik. Vissa lokaler med terass. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!Östergårdsgatan 7

Östergårdsgatan 7

Kontor - Göteborg - Mölndal - 290 m2

Kontorslokal om 290kvm på Östergårdsgatan 7 i Balltorp. Lokalens planlösning är rumsindelad för minst 8 kontorsrum med konferensrum samt förvaringsytor. Bra allmänna kommunikationer. Täta avgångar med buss via Frölunda Torg och Mölndals Station. Gott om parkering i direkt anslutning till...


Datavägen 37

Datavägen 37

Kontor - Göteborg - Askim - 275 m2

Skräddarsy din lokal som kommer att ha en varm och lugnande utsikt över golfbana och ängar. Parkeringsgarage i huset. All modern teknik. Vissa lokaler med terass. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!


Bild saknas

Gamla Riksvägen 48, 2.

Kontor - Göteborg - Kållered - 700 m2

Rumsindelat kontor som ligger mitt i centrum med bra kommunikationer. lokalen är i två plan men delar Hiss finns. Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!


Fiskhamnsgatan 2

Fiskhamnsgatan 2

Kontor - Göteborg - Majorna - 721 m2

Kontorslokal om 721kvm på Fiskhamnsgatan 2 i Majorna. Fin lokal med stor utvecklingspotential som är belägen på plan sju och har en egen balkong med utsikt över älven. Lokalen kan anpassas efter era behov och har gott skyltläge mot Oscarsleden...


Fiskhamnsgatan 2, 5.

Fiskhamnsgatan 2, 5.

Kontor - Göteborg - Majorna - 860 m2

Kontorslokal om 860kvm på Fiskhamnsgatan 2 i Majorna. Fin lokal belägen på plan fem. Lokalen har en relativt flexibel planlösning att anpassas efter era behov. Lokalen har gott skyltläge mot Oscarsleden och älven. Välkommen att kontakta oss på Colliers för...


Alfagatan 7, 1.

Alfagatan 7, 1.

Kontor - Göteborg - Mölndal - 872 m2

Nyproducerad kontorsfastighet i hjärtat av Jolen står färdigt september 2018. Fasad med rostigplåt och stora glaspartier längsmed hela fasaden. Fönsterpartierna är 1,8 meter höga, så det kommer att vara ett behagligt ljusinsläpp in i lokalerna. Terrass på övervåningen. Sedumtak med...


Skalmeredsvägen 4

Skalmeredsvägen 4

Lager - Göteborg - Landvetter - 2800 m2

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som lager, shoowroom kombinerat med hämtning/grossbutik och kontor. Kontorsdelen kan bli upp till 1000 kvm. Höglagret kommer att ha lastbrygga, väderskyddade portar och port i markplan. Fantastiskt skyltläge utmed E18 som är en...


Alfagatan 5

Alfagatan 5

Kontor - Göteborg - Mölndal - 2000 m2

Kontorslokaler i ett fritt, ljust och utmärkt profilläge i Jolenområdet utmed Söderleden. Bra takhöjder och en planlösning som huvudsakligen är öppen med några konferensrum, arbetsrum och ett eget privat gym. Möjlighet till lager, förvaring, finare produktion i markplan 200 –...


Skalmeredsvägen 4

Skalmeredsvägen 4

Lager - Göteborg - Landvetter - 5800 m2

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som lager, shoowroom kombinerat med hämtning/grossbutik och kontor. Kontorsdelen kan bli upp till 1000 kvm. Höglagret kommer att ha lastbrygga, väderskyddade portar och port i markplan. Fantastiskt skyltläge utmed E18 som är en...


Bild saknas

Tomt på Sörredsvägen

Lager - Göteborg - Torslanda - 2000 - 17500 m2
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning