Skeppargatan 55

Kontor/Övrigt, 200 m2, Stockholm, Östermalm

Spännande källarlokal med industrikaraktär och en fantastisk takhöjd finns nu ledig för uthyrning! Detta är en mycket unik lokal på Östermalm.

Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med härlig takhöjd på ca 4.30 meter.

I lokalen finns ett separat rum med pentry och vitvaror. I detta rum finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter finns. Lokalen är totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden.

Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé/studio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.

Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

På intilliggande gator, t.ex. på Valhallavägen samt i parkeringsgarage, exempelvis i Fältöversten, Garnisonen, i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan), Lützengaraget (Tysta gatan 11) eller Industrigaraget (Artillerigatan 34).

Närservice

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.

Kommunikationer


Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1an, 4;an, och 54an. Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.

Övrigt


Byggår

1930


Takhöjd

4,3 mKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326583

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm