Salt & Sill öppnar i Malmö

Den bohuslänska restaurangkedjan Salt & Sill öppnar nu upp sin första restaurang i Malmö.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Efter nyår öppnar Salt & Sill upp i Malmö Centralstation.
Bild: Jernhusen


På Malmö Centralstation kommer en matbar och en delikatessdisk med inspiration från västkunden att etableras efter årsskiftet.

– Vi ser nu fram emot att möta Skåne och Malmö Centralstation med vårt koncept. Vi serverar genuin mat som kombinerar svensk tradition och nytänkande, så som vi alltid gjort på vår skärgårdskrog på Klädesholmen där allt startade. På stationen adderar vi även enkelhet för att möta gästen som är på resande fot, säger Sanna Hermansson, vd på Salt & Sill.

Sök lediga lokaler att hyra i Malmö!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Cityhandeln i Malmö på frammarsch Cityhandeln i Malmö på frammarsch "Ökad efterfrågan på lokaler" "Ökad efterfrågan på lokaler" Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö Hyllie: AAA-läge för kontor Hyllie: AAA-läge för kontor Stort behov av moderna logistiklokaler i Öresund Stort behov av moderna logistiklokaler i Öresund