Newport öppnar i Gränden i Linköping

Newport Home Interior öppnar i slutet av november 2014 i Galleria Gränden i Linköping.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Här öppnar Newport Home Interior.
Bild: Lundbergs


– Vi är glada över att efter lyckade butiksöppningar i Stockholm och Norrköping nu kunna öppna vår fjärde butik. Att det blir i attraktiva Galleria Gränden i Linköping känns helt rätt. Butikskonceptet består av ett exklusivt sortiment av heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och europeiska kolonialstilen, säger Bo-Wilhelm Horndahl, vd för Newport Home Interior.

Gränden ägs av Lundbergs.

Sök lediga lokaler i Linköping


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Ljus utveckling – men risker i det längre perspektivet Ljus utveckling – men risker i det längre perspektivet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland "Vissa lägen i Norrköping skulle vinna på rejäla omstruktureringar" "Vissa lägen i Norrköping skulle vinna på rejäla omstruktureringar"