Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Cirka 150 personer gästade Lokalnytts seminarium Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping i slutet av januari. – Vi är väldigt nöjda, och siktar nu på ett ännu bättre event år 2014, säger Lokalnytts vd Rolf Andersson.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-02-03 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lyckat. Den första Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland lockade cirka 150 deltagare. Eventet ska bli årligen återkommande och kommer nästa år att genomföras i Norrköping.
Bild: Eddie Ekberg


Lokalnytt genomförde eventet tillsammans med systermagasinet Fastighetssverige, Nulink och näringslivskontoret i Norrköping.

Bland talarna återfanns bland andra makroekonomen Sven-Arne Svensson från Penser Bank, Klöverns vd Rutger Arnhult, Fastighets AB LE Lundbergs vd Peter Whass, Lars Stjernkvist, kommunstyrelsens ordförande i Norrköping och Paul Lindwall, kommunstyrelsens ordförande i Linköping.
Artikelbild

Storpanel. Hans Lander, Stångåstaden, Dennis Bohm, Talios Invest, Lars Stjernkvist, kommunstyrelseordförande i Norrköping, Paul Lindwall, kommunstyrelseordförande i Linköping och Magnus Malm från Magnentus diskuterade företagarnas förutsättningar i regionen.
Bild: Eddie Ekberg


Fokus låg på utvecklingen av fastighetsmarknaden och näringslivet i Östergötland, och flera av talarna framhöll vikten av det utökade samarbetet mellan Linköping och Norrköping.

Flera av punkterna hölls gemensamt av företrädare för de olika städerna.

– Det värmer verkligen i hjärtat att se Anna Bertilsson (samhällsbyggnadsdirektör i Linköping) och Eva Weibull Winter (översiktsplanerare i Norrköping) presentera gemensamma planer. Det är unikt, sa Lars Stjernqvist.

Det var första gången Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland genomfördes. Men inte den sista.

– Det har varit ett stort intresse för den här dagen, och vi fick ihop ett väldigt intressant program. Nu ska vi sätta oss ner och utvärdera det här och förbättra eventet till nästa år, då vi kommer att genomföra det i Norrköping, säger Rolf Andersson.

WSP, Riksbyggen och Kinnarps Interior var sponsorer till Fastighetsmarknadsdagen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Färgtillverkare etablerar sig i Linköping Färgtillverkare etablerar sig i Linköping Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Sveriges Bästa Köpcentrumledare finns i Norrköping Sveriges Bästa Köpcentrumledare finns i Norrköping ESS etablerar sig i Linköping ESS etablerar sig i Linköping Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland