LFV flyttar till Magnentus Building i Norrköping

Affärsverket LFV flyttar till sommaren till Magnentus Building vid Nya Torget i Norrköping.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

LFV flyttar till Magnentus Building vid Nya Torget i Norrköping.


LFV, som i 39 år har haft sitt huvudkontor på Vikboplan, har tecknat ett kontrakt om 3 250 kvadratmeter.

– LFV är inne i ett omfattande förändringsarbete där vi ser över hur vi ska kunna arbeta smartare och mer flexibelt. Vi behöver en ny arbetsmiljö för vår nya inriktning och för vårt nya förhållningssätt som bygger på mer samverkan och tätare dialoger. Det låter kanske konstigt att lokaler kan utgöra ett hinder i ett förändringsarbete, men de nya lokalerna möjliggör på ett mycket bättre sätt att vi kan möta varandra i vardagen, säger general­direktör Olle Sundin.

Magnentus köpte fastigheten 2012 och har sedan dess byggt om den fullständigt.

Statliga Luftfartsverket startades 1947. År 2010 delades verksamheten i två delar, Swedavia som nu ansvarar för landets statliga flygplatser och LFV, som ansvarar för flygtrafiktjänsten.

Sök lediga lokaler i Norrköping!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland "Det är bara kreativiteten som begränsar oss" "Det är bara kreativiteten som begränsar oss" 1600-talet möter 2000-taler i Norrköping 1600-talet möter 2000-taler i Norrköping Ljus utveckling – men risker i det längre perspektivet Ljus utveckling – men risker i det längre perspektivet Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen