Flera nya butiker till Mirum i Norrköping

Flera nya butiker öppnar i Steen & Strömägda Mirum Galleria.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-01-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Jysk öppnar en 1 300 kvadratmeter stor fullsortimentsbutik.

- Vi betraktar vår nya butik i Mirum Galleria som ett strategiskt viktigt val i en växande region där vi vill finnas på de bästa handelsplatserna, säger Johan Sjödin, vd på Jysk i Sverige.

Anrika Finbageriet Kamraterna öppnar sin tredje butik.

– Att Finbageriet väljer Mirum Galleria är något vi är stolta över. Deras anseende och deras fantastiska stenugnsbakade surdegsbröd är välkänt. Redan i dag har vi Norrköpings bästa bageri och brödutbud och med denna komplettering stärker vi oss ytterligare när det gäller att erbjuda ett utbud utöver det vanliga, ­säger Peter Löfquist, centermanager på Mirum Galleria.

Och i mars öppnar den nordiska butikskedjan Nille i Mirum.

– Nille erbjuder det som kunden behöver på ett bra och enkelt sätt, oavsett om det gäller midsommar, hallo­ween eller jul. Jag är över­tygad om att butiken i Mirum Galleria kommer att göra succé eftersom det inte finns någon annan butik med motsvarande erbjudande i vårt marknadsområde, säger Peter Löfquist.

Hitta lediga butikslokaler i Norrköping!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

1600-talet möter 2000-taler i Norrköping 1600-talet möter 2000-taler i Norrköping Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland "Svårt hitta centrala kontor i Linköping" "Svårt hitta centrala kontor i Linköping" Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland