Baldacci till Svarta Diamanten i Högsbo

Svenska Hus har tecknat ytterligare ett hyreskontrakt i projektfastigheten Svarta Diamanten i Högsbo.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ungefär hälften av ytorna är uthyrda i Svenska Hus projektfastighet Svarta Diamanten i Högsbo.
Bild: Svenska Hus


Baldacci AB, som levererar frisörprodukter, har tecknat avtal för 757 kvadratmeter kontorslokaler, och flyttar in 1 juli. Detta innebär att hälften av fastighetens 3 000 kvadratmeter är uthyrda.

– Baldacci visste precis vad de sökte och vi har haft en mycket bra dialog. Andra förhyrningen i Svarta Diamanten tog bara sju dagar från första visning till kontraktsskrivning – en snabb och smidig process, säger Niklas Simonsson, uthyrningschef på Svenska Hus.

Sök lediga lokaler i Högsbo!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Med spårvagn under kontoret i Mölndal Med spårvagn under kontoret i Mölndal Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla Europas fräckaste hotellbar finns på Lindholmen i Göteborg Europas fräckaste hotellbar finns på Lindholmen i Göteborg Handlingskraft i Innerstaden Göteborg Handlingskraft i Innerstaden Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg