Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar

Prologis bygger en fjärde byggnad i Prologis Park i Arendal.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Prologis har skrivit kontrakt med DHL som tar 6 000 av byggnadens 15 000 kvadratmeter.
Bild: Nicklas Tollesso


Byggnaden, om­fattande 15 000 kvadratmeter, blir inflyttningsklar i slutet av året och Prologis har nu skrivit kontrakt med DHL Exel Supply Chain om 6 000 kvadrat­meter.

– DHL hyr över en miljon kvadratmeter logistik­yta av Prologis i olika länder och är därmed vår största kund globalt. Även här i Sverige är DHL vår största kund och vi är glada över att få utökat förtroende på den svenska marknaden, säger Allan Lavén, region­direktör för Prologis Norden.

– Prologis Park Göteborg har ett strategiskt bra läge i anslutning till Göteborgs Hamn och vi välkomnar Prologis senaste satsning i området.

– Etableringen av en ny byggnad ger oss möjlighet att utöka vår verksamhet i den här typen av attraktiva områden i takt med våra kunders efterfrågan, säger Alexander Söder­berg, busi­ness director för södra Sverige på DHL Exel Supply Chain.

Sök lediga lokaler i Göteborg!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Nya hyresgäster i Femmanhuset Nya hyresgäster i Femmanhuset CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg Populärt att köpa sin lokal Populärt att köpa sin lokal Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal Bästa läget för kontor i Göteborg Bästa läget för kontor i Göteborg Varför finns det så få vakanser? Varför finns det så få vakanser?