Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo

Acte Solutions är den första hyresgästen i Svenska Hus projektfastighet Svarta Diamanten i Högsbo.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-08-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten på A Odhners gata marknadsförs som "Svarta Diamanten".


Svenska Hus köpte fastigheten för ett och ett halvt år sedan och efter att ha färdigställt en nybyggd uthyrningsdepå till systerföretaget WHC, pågår nu ombyggnad av kontorshuset.

Acte Solutions ingår i börsnoterade Lagercrantz Group AB och är en av Sveriges främsta distributörer av kommunikationslösningar och "embedded hårdvara".

– Vi sitter i området i dag och trivs mycket bra här. Nu får vi ett helt nytt och fräscht kontor samt möjlighet att helt anpassa våra lokaler till vår verksamhet, säger Krister ­Hagström, chef för Acte Solutions i Göteborg.

Lediga lokaler i Högsbo-Sisjön!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Bisnode flyttar till Tennet i Gullbergsvass Bisnode flyttar till Tennet i Gullbergsvass Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön "Tre procents årlig hyreshöjning i Göteborgs innerstad" "Tre procents årlig hyreshöjning i Göteborgs innerstad" Göteborgs Auktionsverk till Masthugget Göteborgs Auktionsverk till Masthugget Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal Världens grönaste butik ligger på Magasinsgatan i Göteborg? Världens grönaste butik ligger på Magasinsgatan i Göteborg?