Tommy Hilfiger öppnar på Avenyn

Tommy Hilfiger etablerar sin första butik i Göteborg, i Wallenstams nyrenoverade lokaler på Avenyn 31–35.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstam satsar hårt på att lyfta handeln på Avenyn.
Bild: Nicklas Tollesson


Butiken, som öppnar den sista november, kommer att erbjuda kollektionerna denim och tailored.

– Tommy Hilfiger är ett internationellt känt varumärke som står för mode och kvalitet i framkant, precis det vi söker för etablering på Avenyn. Ytterligare ett steg mot att göra Avenyn till en attraktiv mötesplats är härmed taget, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

Tommy Hilfigers butik på Avenyn är cirka 300 kvadratmeter och kommer att erbjuda dam- och herrkläder samt väskor och skor.

Hitta lediga lokaler att hyra i Göteborg


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stor förtätning på Södra Älvstranden Stor förtätning på Södra Älvstranden Ökad konkurrens om lediga lokaler i Göteborg Ökad konkurrens om lediga lokaler i Göteborg Baldacci till Svarta Diamanten i Högsbo Baldacci till Svarta Diamanten i Högsbo Kopparhuset – internationell prägel på Avenyn Kopparhuset – internationell prägel på Avenyn Världens grönaste butik ligger på Magasinsgatan i Göteborg? Världens grönaste butik ligger på Magasinsgatan i Göteborg? "Större hyresspann mellan moderna och sämre kontor" "Större hyresspann mellan moderna och sämre kontor"