Tommy Hilfiger öppnar på Avenyn

Tommy Hilfiger etablerar sin första butik i Göteborg, i Wallenstams nyrenoverade lokaler på Avenyn 31–35.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstam satsar hårt på att lyfta handeln på Avenyn.
Bild: Nicklas Tollesson


Butiken, som öppnar den sista november, kommer att erbjuda kollektionerna denim och tailored.

– Tommy Hilfiger är ett internationellt känt varumärke som står för mode och kvalitet i framkant, precis det vi söker för etablering på Avenyn. Ytterligare ett steg mot att göra Avenyn till en attraktiv mötesplats är härmed taget, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

Tommy Hilfigers butik på Avenyn är cirka 300 kvadratmeter och kommer att erbjuda dam- och herrkläder samt väskor och skor.

Hitta lediga lokaler att hyra i Göteborg


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Större hyresspann mellan moderna och sämre kontor" "Större hyresspann mellan moderna och sämre kontor" Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig" CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig" Geely Design till nya lokaler på Lindholmen i Göteborg Geely Design till nya lokaler på Lindholmen i Göteborg Varför finns det så få vakanser? Varför finns det så få vakanser? Göteborgs Auktionsverk till Masthugget Göteborgs Auktionsverk till Masthugget