Lundbergs hyr ut till nya koncept i Norrköping

Honeycomb och Sushi Yama har etablerat sig hos Lundbergs i centrala Norrköping, Honeycomb i Spiralen köpcentrum och Sushi Yama på Drottningtorget.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-03-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Honeycomb är en yoghurtshopkedja som grundats av Dani Evanoff, grundaren till Godisprinsen och en av ägarna till Candyking-koncernen, i Sverige mera känt som Karamellkungen.
Artikelbild

– Det är ett lekfullt koncept som passar alla, stor som liten. Man ­väljer smak på yoghurt och toppar den med godsaker från toppingbaren som innehåller mer än 30 olika tillbehör. Alltifrån gelébjörnar till färskskuren frukt, säger Dani Evanoff.

Sushi Yamas etablering på Drottninggatan i höst blir kedjans 17:e restaurang.

– Lokalens läge på Drottninggatan passar oss perfekt. Vi värdesätter det höga flödet utanför dörren, närheten till Spiralen och att vi hamnar i en välkänd restaurangmiljö. Allt sammantaget ger det oss goda förutsättningar att bli framgångsrika även på Norrköpingsmarknaden, ­­säger Danny Barsoum, marknadsstrateg för ­Sushi Yama.

Sök lediga lokaler i Norrköping!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

1600-talet möter 2000-taler i Norrköping 1600-talet möter 2000-taler i Norrköping Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland "Det är bara kreativiteten som begränsar oss" "Det är bara kreativiteten som begränsar oss" Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen