Bisnode flyttar till Tennet i Gullbergsvass

Bisnode – som levererar beslutsstöd, huvudsakligen inom kredit-, marknads- och affärsinformation – samlokaliserar sin verksamhet till 1 500 kvadratmeter i kontorsfastigheten Tennet på Kilsgatan i Gullbergsvass.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-01-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Bisnode flyttar in 1 februari.

Kontorshuset Tennet på Kils­gatan med närhet till Centralstationen i Göte­borg har färdigställts under hösten och omfattar nu totalt 20 000 kvadratmeter. Platzer köpte nyligen fastigheten av Skanska.

– Det goda läget, lokalens utformning och att det ligger i ett av Göteborgs mest intressanta utvecklingsområden har varit avgörande för oss. Vi samlokaliserar oss i och med flytten och vill samtidigt satsa på en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Därför har vi nu valt att utforma vårt nya kontor till en aktivitetsbaserad arbetsplats. Att huset har en tydlig miljöprofil är självklart också viktigt för oss, säger Bisnodes Nordenchef Björn-Erik Karlsson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Fortsatt positiva signaler på Göteborgs hyresmarknad Fortsatt positiva signaler på Göteborgs hyresmarknad Göteborgs Auktionsverk till Masthugget Göteborgs Auktionsverk till Masthugget Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Aspelin Ramm samarbetar med Alaska i Sisjön Aspelin Ramm samarbetar med Alaska i Sisjön Nya hyresgäster i Femmanhuset Nya hyresgäster i Femmanhuset "Högsbo-Sisjön är ett väldigt lättillgängligt område" "Högsbo-Sisjön är ett väldigt lättillgängligt område"