Ica Supermarket öppnar i Gårdsten

I oktober öppnar en 1 170 kvadratmeter stor Ica Supermarket i Gårdsten Centrum.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

– Det är viktigt för oss att vara med i den fortsatta utvecklingen av Gårdsten. Vi kommer vara en drivande kraft i centrats före­tagarföreningen för att få ett engagemang samtidigt som vi kommer vara ly­hörda för vad kunderna vill ha. Valet av koncept har varit viktigt, därför beslutade vi att det just skulle vara en Ica Supermarket. Det blir en välsorterad områdesbutik med ­generösa öppet­tider, säger Henrik Wahlström, etableringschef på Ica Sverige AB.

– Vi tycker det är mycket positivt att Ica etablerar sig i Gårdsten. Längre öppettider och ett brett sortiment är a och o för våra hyresgäster och vi har hela tiden haft ett bra stöd av Göteborgslokaler i förhandlingarna, säger Michael Pirosanto, tillförordnad vd på fastighets­ägaren Gårdstensbostäder.

Lediga lokaler i Gårdsten!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Bästa läget för kontor i Göteborg Bästa läget för kontor i Göteborg Handlingskraft i Innerstaden Göteborg Handlingskraft i Innerstaden Göteborg Stor förtätning på Södra Älvstranden Stor förtätning på Södra Älvstranden Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg