Ica Supermarket öppnar i Gårdsten

I oktober öppnar en 1 170 kvadratmeter stor Ica Supermarket i Gårdsten Centrum.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

– Det är viktigt för oss att vara med i den fortsatta utvecklingen av Gårdsten. Vi kommer vara en drivande kraft i centrats före­tagarföreningen för att få ett engagemang samtidigt som vi kommer vara ly­hörda för vad kunderna vill ha. Valet av koncept har varit viktigt, därför beslutade vi att det just skulle vara en Ica Supermarket. Det blir en välsorterad områdesbutik med ­generösa öppet­tider, säger Henrik Wahlström, etableringschef på Ica Sverige AB.

– Vi tycker det är mycket positivt att Ica etablerar sig i Gårdsten. Längre öppettider och ett brett sortiment är a och o för våra hyresgäster och vi har hela tiden haft ett bra stöd av Göteborgslokaler i förhandlingarna, säger Michael Pirosanto, tillförordnad vd på fastighets­ägaren Gårdstensbostäder.

Lediga lokaler i Gårdsten!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Topphyror på 3 500 kronor per kvadratmeter Topphyror på 3 500 kronor per kvadratmeter Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo Bisnode flyttar till Tennet i Gullbergsvass Bisnode flyttar till Tennet i Gullbergsvass "Det händer mycket i Göteborg" "Det händer mycket i Göteborg" Varför finns det så få vakanser? Varför finns det så få vakanser? Logistikhuvudstaden Göteborg Logistikhuvudstaden Göteborg