Vretenvägen 12

Kontor, 170 m2, Stockholm, Solna


Välkommen till denna kontorslokal på 170 kvm högst upp i fastigheten. Renoveringen är i full gång och kommer att resultera i moderna ytskikt, ett funktionellt pentry, fräscha WC-faciliteter och belysning som skapar en behaglig atmosfär. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig potentialen i denna trivsamma kontorslokal.

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Närservice

I området finns ett rikt och varierat lunchutbud plus ett hotell i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer


Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Smultronet 2

Byggår

1963

Renoveringsår

1996

Planlösning

Lokalen har en trivsam och effektiv planlösning som är utformad för att möta moderna arbetskrav. Det nyrenoverade pentryt är utrustat med alla bekvämligheter för att göra lunchpauserna och kaffepauserna till en trevlig och avkopplande stund. Dessutom finns en inbjudande loungedel där teamet kan koppla av, umgås och låta kreativiteten flöda fritt.
Kontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna