Vretenvägen 9

Kontor, 420 m2, Stockholm, Solna

Nyrenoverat kontor med öppen planlösning!
Välkommen till Vretenvägen 9, här skapar vi en kontorslokal där varje kvadrameter är väl genomtänkt. Lokalen genomgår just nu en renovering till nytt och modernt utseende. Här får du högt i tak, stora härliga fönster med mycket ljusinsläpp. Låter detta som en passande lokal för er? Tveka inte att höra av er om en visning redan idag!

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommar perioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra.

Närservice

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Ett flertal inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på Behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer


Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter. Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flyglplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Apelsinen 4

Byggår

1974

Planlösning

I entréloungen möts du av en kreativ atmosfär. Ett stort mötesrum som är omvandlingsbart till showroom, flertal mötes- och samtalsrum i varierande storelek som ger möjlighet till privata möten och samtal. Öppet kontorslandskap med arbetsplatser, pentry och pausytor.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna