Solna Strandväg 3

Kontor, 172 m2, Stockholm, Solna

Effektiv lokal i markplan
Välkommen till denna välplanerade kontorslokal på entrèplan, perfekt anpassad för det mindre företaget. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Solna strand, ett mycket populärt kontorsområde i Solna, omedelbart norr om Stockholm. På senare år har Solna strand expanderat snabbt och numera är området ett starkt profilerat kontorsområde där ett flertal stora företag och myndigheter har valt att etablera sig. Utvecklingen sker kontinuerligt med ett ständigt växande serviceutbud och innovativa kontorslösningar. I dag arbetar ca 10 000 människor här. Solna stad har de senaste åren blivit vald till Sveriges företagsvänligaste kommun, vilket såklart bidrar till populariteten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Närservice

Servicegraden i Solna strand är hög. Här finns det ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger. I området finns frisör, bageri, olika former av träningsmöjligheter och Pressbyrån. I fastigheten finns dessutom ett bankkontor. Bara minuter bort ligger Solna respektive Sundbyberg centrum där all annan tänkbar service och handel finns.

Kommunikationer


Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan Södra Riddarholmshamnen Klara Mälarstrand Lilla Essingen (Luxparken) Gröndal Alviks strand Hornsberg Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Päronet 6

Byggår

1951

Planlösning

Lokalens 172 kvm är smart disponerade med ett öppet kontorslandskap för ca 10 arbetsplatser, vilket främjar samarbete och kreativitet. Mötesrum för effektiva arbetsmöten och strategiska diskussioner. Pentryt är omsorgsfullt utformat för att möta era behov och skapa en trivsam plats för gemensamma pauser och sociala stunder.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna