Vretenvägen 8

Kontor, 1600 m2, Stockholm, Solna

Ljus lokal i två plan med interntrappa.
Välkommen till denna trevliga kontorslokal i gavelläge med mixad planlösning. Lokalen är på två plan varav 1040 kvm ligger på 2 tr och 560 kvm på 3 tr. Våningsplanen binds samman med en interntrappa. Behagligt ljusinsläpp tack vare fönster åt tre väderstreck.

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage- och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.

Närservice

I området finns ett rikt och varierat lunchutbud plus ett hotell i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer


Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Smultronet 2

Byggår

1966

Renoveringsår

2007

Planlösning

Med öppna arbetsplatser, sex kontorsrum, konferens- och mötesrum samt bekvämligheter som kaffestationer, pentry, förråd och toaletter, är denna lokal designad för att maximera produktivitet och bekvämlighet för ditt företag.
Kontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna