Dokument

Faktablad
Planskiss
Faktablad
Planskiss
Planskiss

Sveavägen 20

Kontor, 100 m2, Stockholm, City

Välkommen till det optimala kontoret på Sveavägen! Den imponerande utsikten över stadens takåsar skapar en trivsam arbetsmiljö som inspirerar och motiverar.

På detta våningsplan finns det möjlighet att hyra lokaler i olika storlekar i spannet mellan ca 109 kvm till ca 410 kvm. Lokalernas generösa utrymmen möjliggör smidig anpassning efter dina behov och önskemål. Öppen planlösning med höga fönster och härligt ljusinsläpp.

Högkvalitativ service i fastigheten med reception, gemensamma mötesrum , hörsal, restaurang m.m.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av dessa enastående kontorslokaler.

Omgivning

Kontoret ska vara en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Allt detta står Sveavägen 20 för! Det första som möter dig är den magnifika öppna ljusgården - hjärtat i fastigheten. Här finns co-workingaktören Helio som hälsar alla välkomna med reception, gott kaffe och stora sociala ytor – en levande mötesplats helt enkelt!

Kommunikationer

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten.

Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg.
Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Kontakta Annonsör

Destiny Frostad
0722145501
destiny.frostad@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City