Jakobsbersgatan 22

Kontor, 195 m2, Stockholm, City

Välkommen till detta smakfulla kontor med fanstastiskt stora fönster mot Mood-gallerian och de somrigt myllrande gågatan Jakobsbergsgatan.
Lokalen har en fin mix av mötesrum i olika storlekar och ett representativt kontorslandskap, integrerat med pentry och lounge. På innergården finns härliga ytor för lunch, event och bouleturnering.
Cykelgarage, mötesrum/coworking samt dusch- och omklädning i fastigheten gör detta till en lokal där man har all service man kan önska sig.

Omgivning

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan återfinns Verkstan, vår coworkingmiljön för våra hyresgäster. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

Kommunikationer

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Kontakta Annonsör

Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City