Dokument

Planritning, Birger Jarlsgatan 33, plan 5, lokal ca 441 kvm

Birger Jarlsgatan 33

Kontor, 441 m2, Stockholm, City

Representativ kontorslokal i perfekt läge med egen terass invid Humlegården!

Lokalen ligger högt upp i fastigheten med genomgående planlösning och egen terrass i trevliga kvarter på Birger Jarlsgatan invid Humlegården. Planlösningen ger utrymme för att enkelt skapa en extern och intern del då konferens och mötesrum ligger avskilt från arbetsplatserna. Idéskiss enligt separat PDF med plats för ca 31 arbetsplatser.
Välkommen att ta kontakt för mer information och visning!

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Planlösning

Se separat pdf under "dokument".

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.

Service

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Kontakta Annonsör

Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i City

Liknande lediga lokaler i City