Alströmergatan 39

Kontor, 409 m2, Stockholm, City

Cool gårdslokal med industriell stil mitt på Kungsholmen!
Välkommen till denna coola kontorslokal med industriell atmosfär belägen på Kungsholmen. Lokalen är i bra skick och erbjuder ett modernt och öppet kontorslandskap som passar perfekt för dynamiska och kreativa företag. Synliga installationer, betongbalkar med målade råa stenytor och betonggolv. Rumshöjd om ca 3,50 meter, vackra valvbågade glasdörrar mot innegården. Börja med att boka en visning idag och låt morgondagens kontorsdrömmar ta form!

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig och lugn omgivning precis bakom Fridhemsplan. Omkringliggande bebyggelse består främst av bostads- och kontorshus med kommersiell verksamhet på entréplan. Pulsen finns bara någon minut bort för den som vill och nära de vackra omgivningarna längs Karlsbegskaneln.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i huset.

Närservice

Till Västermalmsgallerian med sitt stora shoppingutbud tar det bara några minuter att promenera och i området finns även gott om restauranger.

Kommunikationer


Endast 350 meter till Fridhemsplans tunnelbanestation med grön och blå linje. Flera busslinjer passerar i närheten, bland annat stambusslinje 2, 3 och 4.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Dykaren 10

Byggår

1898

Renoveringsår

2016

Planlösning

Den öppna och luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och samarbete. Här finns generösa arbetsytor som kan anpassas efter företagets specifika krav. Mötesrum finns tillgängliga för effektiva och kreativa möten, och med möjligheten att påverka rumsindelningen kan du skapa den perfekta balansen mellan öppenhet och avskildhet. Lokalen är utformad för att främja samarbete och den industriella stilen ger en unik touch till arbetsmiljön.
Kontakta Annonsör

Mikaela Karlsson
073-023 46 40
mikaela.karlsson@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City