Engelbrektsplan 2

Kontor, 455 m2, Stockholm, City

Stilfullt kontor i sekelskifteskaraktär.
Upptäck en enastående kontorsmiljö med fri utsikt över Humlegården och Engelbrektsplan! Den här lokalen kombinerar charmig sekelskifteskaraktär med moderna bekvämligheter, vilket skapar en inspirerande arbetsplats för upp till 30 personer. Börja med att boka en visning idag och låt morgondagens kontorsdrömmar ta form!

Omgivning

Omgivning/natur

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården och Stureplan. Nära till allt och all tänkbar service som kan erbjuds i detta fina cityläge.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns garage, cykelrum och cykeltvätt i den andra delen av fastigheten mot Humlegården.

Kommunikationer


Lokal i ypperligt läge och nära till allmänna kommunikationer. Snabbt till Östermalmstorgs tunnelbane-station samt till ett stort antal innerstadsbussar, bland annat busslinje 1 och 2. Rakt över Birger Jarlsgatan finns också den smidiga och snabba genvägen via Brunkebergstunneln till Sveavägen och Hötorgets tunnelbanestation.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Landbyska verket 8

Byggår

1914

Våningsplan

2

Planlösning

Med generös takhöjd och vackra stuckaturer ger denna lokal en känsla av elegans och rymd. Lokalen genomgår en renovering där tidstypiska detaljer lyfts fram och ytskikt putsas upp. Kontoret erbjuder en trivsam planlösning med fina arbetsplatser i en mixad planlösning med övervägande storrumslösning. Mötesrum i olika storlekar, pentry och utrymmen för förråd, utskrift och WC är strategiskt placerade i lokalen. Tillträde enligt överenskommelse med möjligt tillträde Q4 2024.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City