Apelbergsgatan 36

Kontor/Övrigt, 108 m2, Stockholm, City

Nyrenoverat kontor i A-läge endast ett par minuter ifrån Hötorgets t-banestation uthyres!

Huset färdigställdes år 1868. Lokalen är belägen i bv med ingång via trapphuset. Det kan eventuellt finnas möjlighet att bygga ett extra förråd åt den tillträdande hyresgästen ifall behov av ett sådant finns.

Lokalen har en rumsindelad genomgående planlösning med fönster som vetter både mot Apelbergsgatan och innergård.

Lokalarean fördelas på fyra rum i lite varierande storlek, pentry och två wc. De flesta av rummen passar som mötesrum såväl som arbetsrum varför flexibiliteten för hur lokalen kan nyttjas är stor. Du möts av en välkomnande entré med plats för avhängning och ett par väntande besökare. De två största rummen vetter mot Apelbergsgatan, pentryt och de två mindre rummen mot innergård.

Pentryt har matplats för ca 4 personer och är utrustat med två kokplattor samt halvstor kyl och frys. Det finns även en bänkdiskmaskin och en mikrovågsugn som nuvarande hyresgäst bekostat men som de kan efterskänka till tillträdande hyresgäst. 

Rummen är mycket fina och representativa med en generös takhöjd, spegeldörrar, höga golvsocklar, stuckaturer och takrosetter. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar samt golv av breda furutiljor i ett par av rummen och pentryt samt parkettgolv på övriga ytor. Takhöjden har bevarats i hela lokalen, dvs inga nedsänkta undertak.

Inför tillträdet kommer lokalen att få nyslipade golv lokalens båda wc kommer att vara i nyproduktionsskick med både nytt porslin och nya ytskikt (bilderna i annonsen visar den äldre standarden på wc innan de renoverades). Hyresvärden har även förberett med en govbrunn i den större wcn så att det är möjligt att sätta in en Stockholmsdusch. Lokalen kommer således att hyras ut i mycket fint skick.

Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber är indraget i lokalen. Nuvarande hyresgäst har tecknat avtal med Sveriges Bredband.

Lokalen har en gallergrind framför entrédörren. Den nuvarande hyresgästen är positiva till att deras larm övertas av tillträdande hyresgäst.

Lokalen har fyra fönster som vetter ut mot Apelbergsgatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda. 

 Lokalen passar som kontor, showroom alternativt en kombination av båda.

 

 Mekanisk till- och frånluft.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Områdets parkeringshus så som exempelvis David Bagares garage samt ett vid Sveaplan 1/ Döbelnsgatan. Annars parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff och det är exempelvis relativt lätt att hitta lediga p-platser vid Johanneskyrkan.

Närservice

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med A-läge och närhet till all tänkbar service, restaurangutbud och kommunikationer. Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg.

Skyltläge

Goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan!

Kommunikationer


Endast ca 150 meter till Hötorgets t-banestation med den gröna linjen och gångavstånd till Östermalmstorgs station med den röda. Flertalet busslinjer passerar nära på Kungsgatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen.

Övrigt


Byggår

1868
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326536

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i City

Liknande lediga lokaler i City