Kungsgatan 29

Kontor, 80 m2, Stockholm, City

Med bästa läge på Kungsgatan 29 finns nu denna nyrenoverade lokal ledig för uthyrning! Denna lokal har god access för leveranser!

Huset uppfördes år 1928 och renoverades år 1989.

Hiss finns!

Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med plats för väntande besök, en öppen kontorsyta med plats för 6-7 arbetsplatser, ett konferensrum för 6-8 pers samt ett mindre arbetsrum för en person vilket även kan nyttjas som ett extra samtalsrum. Lokalen har också ett trevligt litet pentry som är utrustat med diskmaskin och två kokplattor, städförråd med vask samt wc.

Lokalen är helt nyrenoverat med vitmålade väggar, nålfiltsmatta samt nytt glasparti mot konferensrummet.  som gör det lilla extra. Takhöjden är bevarad och har inte sänkts med akustikplattor.

Lokalen har två entrémöjligheter. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns hiss upp till plan 3 där lokalen är belägen. Det är även möjligt att använda sig av entrén vid Oxtorget 4 . Härifrån är det möjligt att ta in en cykel direkt in till den trevliga innergården för den som cyklar. Den ena entrédörren vetter direkt ut mot gården och via denna finns det goda möjligheter att ta emot och skicka leveranser och det är även möjligt att rulla in en Europall i lokalen.

Hyresgästen till denna lokal har en egen utgång direkt mot innergården vilket ger ett mervärde.

Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft.

Fiber finns indraget i lokalen och Stokab har en avlämningspunkt i fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.

Närservice

Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Kommunikationer


Här är det kommunikativa läget svårslaget med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Övrigt


Byggår

1928

Renoveringsår

1989

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326535

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i City

Liknande lediga lokaler i City