Lediga lokaler hos Förvaltnings AB Västerstaden

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Göteborg

Totalt har Förvaltnings AB Västerstaden 10 lediga lokaler.

Viktoriagatan 3 (5270-1402)

Viktoriagatan 3 (5270-1402)

Kontor, 15 m2, Göteborg

Är du det lilla företaget som är på jakt efter ett rum att hyra? Vi kan inom kort erbjuda en mindre lokal i del av kontorshotell. Gemensamma utrymmen som toalett, pentry och konferensrum ingår och delas av alla på kontorshotellet....


Batterigatan 13

Batterigatan 13

Lager, 50 m2, Göteborg

Vi kan inom kort erbjuda en mindre lokal för dig som söker efter utrymme för kontor- och/eller förvaring i centrala Gamlestaden. Tillträde enligt överrenskommelse. Hör gärna av er för frågor eller visning!


Sehlstedtsgatan 7

Sehlstedtsgatan 7

Lager, 77 m2, Göteborg

En lokal för dig som söker efter utrymme för kontor- och/eller förvaring vid Kvillebäck i Göteborg finns nu tillgänglig. Lokalen har ingång från garageport. Hör gärna av er för frågor eller visning!


Batterigatan 13

Batterigatan 13

Lager, 82 m2, Göteborg

En lokal för dig som söker efter utrymme för kontor- och/eller förvaring i centrala Gamlestaden finns nu tillgänglig. Tillträde enligt överrenskommelse. Hör gärna av er för frågor eller visning!


Berzeliigatan 14

Berzeliigatan 14

Kontor, 92 m2, Göteborg

Inom kort kan vi erbjuda en kontorslokal mitt i centrala Göteborg. Lokalen är belägen på vindsvåning och har pentry, WC samt stora ytor för kontor och konferensrum. Låter det intressant? Skicka gärna in en intresseanmälan via formuläret nedan så hör...


Norra Drottninggatan 21

Norra Drottninggatan 21

Kontor, 114 m2, Uddevalla

Inom kort kan vi erbjuda en kontorslokal om 114 kvm mitt i centrala Uddevalla. Lokalen är ljus och fräsch och passar perfekt för mindre företag. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning!


Kilbäcksgatan 15

Kilbäcksgatan 15

Övrigt, 150 m2, Uddevalla

Butik/kontorslokal mitt i centrala Uddevalla. Tidigare har där bedrivits en sushirestaurang. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning!


Norra Drottninggatan 21

Norra Drottninggatan 21

Övrigt, 245 m2, Uddevalla

Inom kort kan vi erbjuda en restauranglokal om totalt 245 kvm mitt i centrala Uddevalla. Perfekt läge med hotell Best Western Hotel Carlia tvärs över gatan. Lokalen är försedd med ventilation anpassat för restaurang och har öppen planlösning. Välkommen att...


Kungsgatan 36

Kungsgatan 36

Kontor, 400 m2, Trollhättan

Stor och rymlig kontorslokal på 400 kvadratmeter centralt beläget i Trollhättan. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning!


Kungsgatan 51

Kungsgatan 51

Övrigt, 974 m2, Trollhättan

Stor och rymlig butik eller kontorslokal centralt beläget i Trollhättan. Tillträde 2021-01-01 Fyll gärna i intresseanmälan nedan så hör vi av oss!