Zoobutik vid Maxi i Kungsbacka

Grizzly Zoo öppnar en 500 kvadratmeter stor butik intill Ica Maxi i Kungsbacka.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Grizzly Zoo har öppnat intill Ica Maxi i Kungsbacka.
Bild: Nicklas Tollesson


– Vi är glada att hälsa Grizzly Zoo välkomna till vår marknadsplats i Kungsbacka. Tillsammans med våra övriga aktörer, Ica Maxi och Cura-apoteket samt Systembolaget som flyttar in i sina nya lokaler i december, har vi skapat en attraktiv destination för ärenderelaterad shopping som gör livet lite enklare för våra kunder, säger Robert de la Motte, uthyrningschef på Ica Fastigheter Sverige.

Fastigheten ägs av Ancore Fastigheter som ägs av Alecta och Ica Fastigheter.

Hitta din nya lokal i Kungsbacka!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Det går bra för företagen i Kungsbacka" "Det går bra för företagen i Kungsbacka" "Ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll" "Ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll" Kungsbackas innerstad - ett andra vardagsrum med hög mysfaktor Kungsbackas innerstad - ett andra vardagsrum med hög mysfaktor Kungsbacka - ett brett och diversifierat näringsliv Kungsbacka - ett brett och diversifierat näringsliv Freeport i Kungsbacka expanderar – byggstart nästa år Freeport i Kungsbacka expanderar – byggstart nästa år