Hemköp till Mall of Scandinavia

Hemköp blir ny hyresgäst i Mall of Scandinavia som slår upp portarna under hösten 2015.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hemköps butik blir en av de större i Mall of Scandinavia.
Bild: Unibail-Rodamco


Livsmedelskedjan kommer att hyra 3 200 kvadratmeter för sin butik som blir en av de större i köpcentrumet tillsammans med SF Bio Norden och Åhléns. Förutom specialutbildade kockar, kallskänkor, konditorer och matinspiratörer kommer kunderna att få uppleva det bästa av säsongens råvaror av högsta kvalitet.

– Vi ser mycket fram emot att öppna en butik med högt upplevt matglädje i ett så spännande område som Mall of Scandinavia, säger Thomas Gäreskog, vd för Hemköpskedjan AB.

Sök lokaler i Solna


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Folktandvården drar söderut Folktandvården drar söderut Allt fler företag anlitar konsulter Allt fler företag anlitar konsulter Stockholm Design District - ett designkluster för inredningsbranschen Stockholm Design District - ett designkluster för inredningsbranschen Stabil kontorsmarknad i Stockholm Stabil kontorsmarknad i Stockholm Hyrorna i Stockholm city fortsätter att stiga Hyrorna i Stockholm city fortsätter att stiga "Industriområdena ska skötas som parker" "Industriområdena ska skötas som parker"