Citylokaler med oändliga möjligheter

Partnertext


Anrikt och charmigt eller hypermodernt och aktivitetsbaserat. Möjligheterna är många i Balders centralt belägna lokaler i Malmö.
– Vi ser helt till kundernas behov, säger Bernt Brantvik på Balder.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-11-12 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

STORA MÖJLIGHETER. Endast fantasin sätter gränsen för vad som går att göra med Balders lokaler
i centrala Malmö.
Bild: Henrik Ekberg


Historiens vingslag slår verkligen inne i Malmös gamla stadshus på Amiralsgatan. I entrén syns målningar på både väggar och tak från 1920-talet när huset byggdes. Här huserar i dag bland annat Rädda Barnen, Vårdförbundet, Stadsmissionen och ett antal IT-bolag.
– Vi har några lediga kontorsutrymmen här som alla håller hög standard och är charmiga med en imponerande takhöjd, berättar Bernt Brantvik.
Artikelbild

Bernt Brantvik, Balder.
Bild: Henrik Ekberg


Bra kommunikationer


Utanför den historiskt sett betydelsefulla tegelbyggnaden trafikerar såväl bussar som Malmöexpressen och en kort promenad bort ligger Malmö Centralstation. På andra sidan kanalen har Balder ytterligare ett par större fastigheter. I Arkaden på Kalendegatan, där Balder har sitt Malmökontor, flödar kreativiteten bland hyresgästerna för vad man kan göra med sina kontorsutrymmen.

Nära dialog


Dialect har i samarbete med Balder förvandlat sina lokaler till ett aktivitetsbaserat och modernt kontor med en spektakulär inredning. I våningen under hyr konsultföretaget Tacticus 1 250 kvadratmeter.
Artikelbild

NÖJD. Vi har en bra och nära dialog
med Balder, säger Stefan Fleron, vd
på Tacticus.
Bild: Henrik Ekberg


– Vi hade en diskussion med Balder när vi flyttade hit för tre år sedan om att anpassa lokalerna efter vår verksamhet. Nu har vi har renoverat hela lokalen, bytt ut alla glaspartier och dörrar och fått flera nya mötesrum. Vi har en bra och nära dialog med Balder, säger vd Stefan Fleron.

Mitt i city


Han lyfter även fram läget i centrala Malmö.
– Vi måste sitta centralt eftersom vi har många kunder som besöker oss. Här finns parkeringsgarage i fastigheten och det är nära till både tåg och bussar.

Skräddarsydda lokaler


I huset finns även Grand Hotel Garden med sina 170 rum och sin unika trädgårdsmiljö på taket. På andra sidan Balzarsgatan ligger det före detta Silverbergshuset som rymmer såväl ett stort gym, kontor, bostäder, restauranger, frisersalong och andra serviceverksamheter.

Liksom i Arkaden finns även ett stort parkeringsgarage i källarplan.
– Här har vi lediga butikslokaler i markplan och även kontorslokaler som kan skräddarsys helt enligt kundens önskemål. Precis som våra hyresgäster i Arkaden har gjort. Det viktigaste för oss är att ha en nära dialog med hyresgästerna, oavsett vad det gäller, säger Bernt Brantvik.
Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration