Hyr lediga lokaler i Segevång, Malmö

Segevång är en område i östra centrala Malmö, som sträcker ut sig söder om Stockholmsvägen, mellan Östra Fäladsgatan och Inre ringvägen. Här finns ett bra utbud av lokaler, framförallt kontor och lager. Kommunikationerna till Segevång är mycket goda. Flera bussar trafikerar området och kopplingen till Stockholmsvägen och Inre ringvägen gör att området är mycket tillgängligt för biltrafik.

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 3 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Krusegatan 19

Krusegatan 19

Övrigt - Malmö - Segevång - 385 m2

Med en härlig utsikt över Malmö kan man här samtidigt njuta av ett kontor med moderna ytskikt som ljuddämpande heltäckningsmatta, glaspartier och klinker i pentryt. Planlösningen är öppen med två kontorsrum. Flera fönsterpartier för en känsla av panorama utsikt.


Strömgatan 3

Strömgatan 3

Lager - Malmö - Segevång - 487 m2

Lagerlokal om 487 kvm på Segevångsområdet i Malmö. Lager med bra takhöjd och markport under tak. Finns möjlighet att hyra ytterligare 253 kvm.


Krusegränd 42

Krusegränd 42

Lager - Malmö - Segevång - 757 m2

På bästa kommunikativa läge vid infarten till Malmö erbjuder den här fastigheten nu kontor-och lagerytor som anpassas i samråd med fastighetsägaren för att på bästa sätt passa er verksamhet. Kontoren är placerade på plan 2 och är idag i behov...


BalderHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning