Hyr lediga lokaler i Lilla bommen, Göteborg

Lilla Bommen är ett område vid Göta älvs södra strand i centrala Göteborg med en stor koncentration av kontorslokaler och kontorshotell. Här ligger ett av Göteborgs mest kända landmärken: den 86 meter höga kontorsbyggnaden som i folkmun kallas Läppstiftet, men som egentligen delar namn med området den ligger i. Det optimala läget med närhet till Göteborgs Centralstation och hela centrums utbud av handel, restauranger och annan service har gjort Lilla Bommen till ett mycket populärt område för företag inom många olika branscher. Populariteten lär fortsätta att öka i framtiden i takt med utvecklingen av Göteborgs centrum längs med Göta älv. Säkra er nya lokal i Lilla Bommen redan idag!

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 2 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Gullbergs Strandgata 36 E

Gullbergs Strandgata 36 E

Kontor - Göteborg - Lilla bommen/Gullbergsvass - 255 m2

Kontor om 255 kvm på plan 4 av 5. Lokalen har sex större arbetsrum. Plats för grupper alt samtalsrum. Konferens samt ett större förråd, vilket kan göras om till konferens. Kontoret har två toaletter varav en med dusch.


Gullbergs Strandgata 36

Gullbergs Strandgata 36

Kontor - Göteborg - Lilla bommen/Gullbergsvass - 235 m2

Representativ lokal med stora ytor för utställning alt. kontorslandskap. Lokalen har använts till callcenterverksamhet i kombination med säljkontor för större nationell eldistributör. Tillgänglig med kort varsel. Kontoret finns på plan 5 av 5. Utsikt mot Olskroken och Skansen Kronan. Fastigheten...
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning