Hyr lediga lager i Tranås

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 7 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Vasagatan 1

Vasagatan 1

Lager - Tranås - 280 m2

Kontors- och lagerlokal i marklplan med port i centrala Tranås. Till lokalen hör även ett förråd i källarplan med begränsad användning med brant trappa och låg takhöjd ca 1,80-2,20 m.


Floragatan 6

Floragatan 6

Lager - Tranås - 112 m2

Lager om 112 kvm med möjlighet att hyra intilliggande kontors- och butikslokal.


Vasagatan 3.

Vasagatan 3.

Lager - Tranås - 275 m2

Lokalen om 275 kvm passar utmärkt som både lager -och produktionslokal då den i stora delar har en takhöjd på ca 5,5 meter Loklalen är även utrustad med 3-4 mindre kontorsrum, passar därför perfekt till det företag som vill ha...


Relaterade artiklar


Sveriges snyggaste kontor ligger i Malmö

Sveriges snyggaste kontor ligger i Malmö

Ideas i Malmö utsågs till vinnare i Lokalnytts tävling Sveriges Snyggaste Kontor 2012 under pompa och ståt på Berns Salonger. – Ideas hittade den röda tråden, sa juryns ordförande Gert...


Findus huvudkontor flyttar till Malmö

Findus Sverige flyttar sitt huvudkontor från Bjuv till Executive Propertys fastighet vid Hjälmarekajen i centrala Malmö.


Niam hyr ut i Göteborg

Niam hyr ut i Göteborg

Niam har tecknat ett nytt hyresavtal med Go Excellent Sweden AB om cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, centralt belägen i Gårda Park i Göteborg.


Hermelinsgatan 7

Hermelinsgatan 7

Lager - Tranås - 268 m2

Lagerlokal om ca 270 kvm i markplan på Vasagatan 3 i Hackspettens företagscenter. Inlastningen sker via bred dörr vilket gör det smidigt att hantera lastpallar eller liknande gods. Takhöjd ca 3,5 m.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!


Koppargatan 2

Koppargatan 2

Industri/Lager - Tranås - 145 m2

Lagerlokal på ca 145 kvm i markplan på Koppargatan 2 i Hjälmaryds industriområde. Lokalen har god takhöjd med ca 5,5 meter och med en stor port mot innergård . Tillträde enligt överenskommelse.Välkommen att kontakta för mer info eller visning!


Floragatan 10

Floragatan 10

Lager - Tranås - 365 m2

Produktions eller lagerlokal i markplan på Floragatan 10 i Hackspettens förtetagscenter. Lokalen har i stora delar god takhöjd med ca 5,5 meter. Port mot Floragatan 10 gör att in och utlastning kan ske på ett smidigt sätt.I Hackspettens företagscenter har...


Vasagatan 3.

Vasagatan 3.

Lager - Tranås - 500 m2

Lagerlokal om 523 kvm i markplan i centrala Tranås.
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning