Solkraftsvägen 31

Kontor/Lager, 207 m2, Stockholm

Kontorslokal om ca 207 kvm

Mycket trevligt konto om ca 207 kvm i Skrubba

Solkraftsvägen 31 i Skrubba/Tyresö erbjuder kontorslokal i markplan på cirka 207 kvm.

Denna lokal är en utmärkt möjlighet för företag som söker en fräsch och funktionell arbetsmiljö med enkel tillgång till vägleder som leder mot Tyresö, Haninge och Stockholms stad.

Lokalbeskrivning

Den 207 kvm stora kontorslokalen är väl underhållen och i gott skick. Med ett fokus på kvalitet och representativitet ger denna lokal en professionell arbetsmiljö för företaget. Lokalen har genomgått renoveringar som har resulterat i fina och moderna kontorsrum. Dessa rum är designade för funktionalitet och skapar en trivsam atmosfär för arbete och samarbete.

Rymligt kök

En av de framstående funktionerna i denna kontorslokal är det rymliga köket. Köket fungerar som en central plats för pauser och gemenskap. Med moderna apparater och tillräckligt med yta för måltidsintag erbjuder köket en bekväm och användbar plats för de anställda att njuta av.

Representativ entré med stora glaspartier

Entrén till kontorslokalen är omsorgsfullt utformad för att ge ett imponerande första intryck. De stora glaspartierna skapar en öppen och ljus atmosfär, samtidigt som de ger lokalens interiör en synlig koppling till omgivningen. Denna design ger inte bara ett inbjudande utseende utan också en ökad känsla av rymd.

Möjlighet till separat lagerutrymme

Om behovet uppstår finns möjligheten att hyra ett separat lagerutrymme på upp till 125 kvm i markplan. Detta ger företaget möjlighet att ha lager- och kontorsutrymmen nära varandra, vilket kan vara fördelaktigt för smidig logistik och hantering av varor.

Sammanfattningsvis erbjuder kontorslokalen på Solkraftsvägen 31 i Skrubba/Tyresö en attraktiv arbetsmiljö med moderna faciliteter och bekvämligheter. Dess närhet till ledande vägar som leder till Tyresö, Haninge och Stockholms stad ger företaget en strategiskt fördelaktig plats. Den representativa entrén, fina renoverade kontorsrum och möjlighet till separat lagerutrymme gör detta till en idealisk plats för företag som söker en kombination av arbets- och lagerutrymmen i ett gott skick.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler