Ryssviksvägen 2

Lager, 258 - 428 m2, Stockholm, Syd

Möjlighet att hyra effektiv lagerlokal om 98 kvm i markplan tillsammans med flexibla kontorsytor högre upp i huset med magiskt utsikt!
Nu finns chansen att hyra en effektiv lagerlokal i markplan om ca. 98 kvm tillsammans med flexibla kontorsutrymmen högre upp i huset om ca. 160- 330 kvm. Lagerlokalen består av stor öppen kvadradisk yta och en takhöjd om ca. 4 meter. Lagerlokalen ligger i markplan i fastigheten med möjlighet till smidig inlastning via husets gemensamma lastkaj. Tillsammans med denna effektiva lagerlokal hyr ni ett flexiblet kontorsutrymme mellan ca. 160 - 330 kvm högre upp i huset på plan 6 med magiskt utsikt. Här finns möjligheten att anpassa kontoret efter verksamhetens behov och skapa en arbetsplats som dina anställd kommer att längta till.Huset erbjuder gemensamt konferensrum i markplan som enkelt går att boka. Här finns även en trevlig loungedel med Convini maskin. För den bilburne finns p-platser samt varmagarge att förhyra inom fastigheten.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Omgivning

Omgivning/natur

I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Läs mer på https//www.pointnacka.se

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Byggår

1959
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd