Mårbackagatan 31

Kontor/Lager, 472 m2, Stockholm, Syd

Ljus kontors-/lagerlokal med bra kommunikationsläge i populära Larsboda företagsområde. Gemensam lastkaj med hiss upp till paln 5.
Möjlighet att hyra en ljus och otroligt trivsam hörnlokal med fönster i tre väderstreck belägen högst upp i fastigheten. Här erbjuds en fräsch lokal som med sitt höga läge har en härlig utsikt som passar perfekt som kontor kombinerat med showroom alt. lager. Lokalens planlösning bygger på öppna ytor blandat med rum i varierande storlekar men kan anpassas efter den blivande hyresgästens önskemål. Här finns en gemensam lastkaj och lastintag med hiss upp (max 630 kg) till lokalen som ligge på våningsplan 5.

För den bilburna så finns gott om p-platser alternativt garageplatser att hyra. Om man åker kommunalt så är är det kort promenadavstånd till både pendeltågsstationen Farsta Strand ca. 5 min samt Farsta Strands tunnelbana ca. 10 min.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet i närheten av Farsta strand.

Närservice

Bra lunchrestaurang finns i grannfastigheten. Flertal restauranger, caféer, butiker och annan service finns i Farsta centrum, som du når med en kortare bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil via Magelungsvägen 271 och Nynäsvägen 73. Utmärkta allmänna kommunikationer med en kortare promenad från Farsta tunnelbanestation (grön linje) alternativt pendeltågsstationen Farsta strand.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd