Industrigatan 68

Kontor/Lager, 71 m2, Landskrona

Kontor med lager på Industrigatan 68 Landskrona
Söker du den idealiska lokalen för din verksamhet i Landskrona? Då har du hittat den!

Denna yteffektiva lokal på 71 kvm erbjuder en perfekt plats för ditt företag att blomstra. Med en kombination av kontorsyta och lagerutrymme är detta en perfekt lokal för det växande företaget. Lagerytan som ligger vid ingången är 17m² och tillsammans med ett förråd längre in i lokalen på på samma storlek, möjliggör detta goda förvaringsmöjligheter. Den ordentliga porten med mått B 1,7m x H 2m, in till lagret gör det enkelt att få in hela pallar vid leveransmottagningar.

Naturligt ljus och utsikt mot byggnadens framsida skapar en trevlig arbetsmiljö i kontorsytan. Lokalens pentry har gott om utrymme för ett matbord eller annan möblering, perfekt för lunchmöten och kafferaster. Bekvämligheterna inkluderar en toalett med duschmöjligheter, vilket gör det enkelt att fräscha upp när det behövs.

Med närhet till centrum har du enkel tillgång till butiker, restauranger och andra bekvämligheter inom gångavstånd. De närliggande busslinjerna gör det lätt för dina kunder och anställda att nå centralstationen och andra destinationer. Det finns gott om parkeringsplatser på området, vilket eliminerar eventuella bekymmer för parkering för både dina kunder och anställda.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att planera en visning av denna ytsmarta lokal.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i småindustriområde i södra delen av Landskrona. Fastigheten ligger på gångavstånd till city och med snabb access med bil till E6.

Parkeringsmöjligheter/garage

Kostnadsfri parkering på fastigheten.

Närservice

7 min gångväg till city med restauranger, matbutik och övrig service. 2 min med bil till Willys längs Österleden.

Kommunikationer


7 min gångväg in till City. Busshållplatser längs Österleden. 5 min med bil till påfart till E6

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
073-053 34 74
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB