Tuvevägen 37

Kontor/Lager, 466 m2, Göteborg, Hisingen

Lokal i markplan med kontor, personalutrymmen och förråd samt intilliggande lagerlokal. Fasta parkeringsplatser finns utanför kontorslokalen.

Lokal i markplan på 273 kvm med kontor, förråd, personalutrymmen som kök/pausrum och två HWC samt WC/dusch. Dubbeldörr in till lokalen för godshantering. Egen altan på baksidan mot grönområde.

Det finns fasta parkeringsplatser utanför lokalytan.

Intilliggande öppen lageryta på 193 kvm med bra takhöjder, WC och förråd.

Lokalen har två nya portar som är 4,0 meter breda och 3,6 meter höga. Takhöjd till underkantbalk i lokalen är 4,2 - 4,3 meter.

Fastigheten har ett bra läge vid Tuvevägen där man snabbt kommer ut på lederna och som har bra kommunala anslutningar.

Det finns grindar in till området som hålls låsta under kvällar, nätter och helger, vilket leder till en trygg etablering.

Tuvevägen 37 - 39 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med såväl bil som med kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sju minuter och Nordstan på tolv minuter.


Fastighetsbeteckning

Tuve 1559
Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Hisingen

Liknande lediga lokaler i Hisingen