Sankt Eriksgatan 117

Kontor, 590 m2, Stockholm, Hagastaden

Kontorslokal högt upp i fastigheten med härlig utsikt.
I hjärtat av hagastaden finns denna trevliga lokal med blandad planlösning.

Omgivning

Omgivning/natur

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Närservice

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer


Odenplans respektive St Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 16

Byggår

1930

Våningsplan

7

Planlösning

En kontorslokal högt upp i fastigheten med rumslösning. Planlösningen är blandad med gemensamhetsytor och med kaffestation/samlingsplats i centrum av lokalen.
Här finns möjlighet att öppna upp vissa delar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden