Norra Stationsgatan 61

Kontor/Övrigt, 145 m2, Stockholm, Hagastaden


Välkommen till denna lokal med stor potential, strategiskt belägen nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Om du letar efter en lokal för att synas har du kommit rätt. Med generösa fönsterpartier från golv till tak skapas utmärkta möjligheter för ett showroom kombinerat med kontorsutrymmen. Lokalen genomgår just nu en renovering, se bilder för inspiration.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns garage i huset.

Närservice

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag.Vill man handla mat, dryck eller andra nödvändigheter på lunchen eller på väg till/från jobbet finns Coop, Hemköp, Systembolaget och apotek i närområdet. Vid Odenplan finns även ett brett utbud av butiker och service. I Hagastaden finns flera bra hotell som även erbjuder konferensmöjligheter för stora sällskap Elite Palace Hotel samt Blique by Nobis och Elite Hotel Carolina Tower. För den konstintresserade finns mycket att upptäcka i det närliggande Stockholm Gallery District, där några av Sveriges främsta gallerier återfinns.

Kommunikationer


Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive St Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 16

Byggår

1940

Våningsplan

1 av 9

Planlösning

I hörnet av Norra Stationsgatan och Dalagatan finner du denna lokal om 145 kvm. Här har du möjligheten att skapa ett fantastiskt kontor/showroom med utmärkt synlighet. Den öppna ytan med stora fönster ger en vidsträckt utsikt mot Restaurang Rummel och Norra Stationsgatan. Med en egen entré från Dalagatan kan du omedelbart skapa en representativ atmosfär och dra nytta av en smidig inlastningsmöjlighet. Lokalen är utrustad med pentry, toalett och mötesrum för att möta alla era behov.
Kontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden