Linnégatan 6

Kontor, 205 m2, Stockholm, City


Välkommen till denna charmiga vindsvåning centralt belägen i hjärtat av Stockholm. Med sina välplanerade 205 kvm fångar denna unika lokal genast uppmärksamheten med sina detaljer. Den speciella karaktären framträder genom dess vackra takbjälkar och fantastiska utsikt över Stockholms takåsar.

Lokalen erbjuder en fin kombination av storlek, stil och läge. Om du söker en plats där ditt företag kan trivas och utvecklas samtidigt som du omges av Stockholms pulserande stadsliv, är denna lokal det perfekta valet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mycket centralt endast ett kvarter från Stureplan och händelsernas centrum. Fin utsikt över Humlegårdsparken ges från lokalerna på Linnégatan 2. Ett varierat utbud av restauranger, kaféer och butiker finns i området. Även banker, kemtvätt och träningsmöjligheter finns inom promenadavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.

Närservice

Stureplans citypuls finner man efter någon minuts promenad och strax intill ligger gröna Humlegårdsparken. Allt man kan önska sig av shopping, restauranger och nöjen finns i det omedelbara närområdet.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med nära gångavstånd till Östermalms tunnelbanestation, dessutom går ett flertal innerstadsbussar (buss 1, 56) alldeles i närheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Humlegården 60

Byggår

1883

Våningsplan

5

Planlösning

Trivsamt kontor i mycket representativt läge i hörnet av Linnègatan och Brahegatan. Lokalens 205 kvm är smart disponerade med ett öppet kontorslandskap, vilket främjar samarbete och kreativitet. Möten- och samtalsrum för effektiva arbetsmöten och strategiska diskussioner. Pentryt är omsorgsfullt utformat för att möta era behov och skapa en trivsam plats för gemensamma pauser och sociala stunder. Lokalen kommer att genomgå en lättare renovering av pentry, väggar, golv och belysning för att skapa en modern och inspirerande arbetsmiljö. Till fastigheten finns det nyrenoverade dusch- och omkädningsrum, detta skapar en bekväm och funktionell arbetsplats där hälsa och välbefinnande värdesätts.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City