Jupitervägen 8C

Kontor/Övrigt, 267 m2, Stockholm


Nyproducerad fastighet med anpassningsbar yta om ca 267 kvm.

BESKRIVNING

Ett nybyggt fastighetskomplex med en yta på cirka 2800 kvadratmeter har nu en sista ledig lokal för uthyrning. Hyresgästerna kommer ha möjlighet att påverka utformningen av lokalen, såsom rumsindelning och ytskikt. Lokalen inrymmer möjlighet till verksamheter med behov av kontor-, lättare lager- och/eller produktionsutrymmen.
Den lediga lokalen är på cirka 267 kvadratmeter och ligger en trappa upp som nås via hiss och trappa, och lämpar sig bäst för verksamheter som inte genererar höga ljudnivåer, såsom kontor, lagerhållning eller en till exempel en träningsanläggning. Det betonggjutna bjälklaget har en hög bärighet, vilket ger hyresgästen en mängd olika användningsområden för lokalen.
Fördelarna med fastigheten inkluderar möjligheten att anpassa lokalernas utformning, det högpresterande betonggjutna bjälklaget, och den stora ytan som rymmer en mängd olika verksamheter.
Hyran baseras på verksamhet, kontraktslängd och övriga villkor.

VISNING/KONTAKT

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice i Stockholm AB är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler