Aniaraplatsen 2-4

Kontor, 152 m2, Stockholm

Välkommen till ditt nya kontor i hjärtat av Sollentuna!
Kontoret är fullt utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter inklusive pentry och tillgänglighetsanpassad WC.
På Aniaraplatsen erbjuder vi ett modernt och välplanerat kontorsutrymme på 95 kvadratmeter, perfekt för ditt företag som vill växa i en inspirerande och central miljö. Kontoret är tillgängligt för omgående tillträde!

Kontoret har en generös yta på 95 kvm som kan anpassas efter dina behov, med plats för flera arbetsstationer, mötesrum och en lounge. Kontoret är idag rumsindelat men kan enkelt anpassas för att passa många olika önskemål och verksamhetsbehov. Beläget på Aniaraplatsen har du närhet till både Sollentuna Centrum och kommunikationer, vilket gör det enkelt för både medarbetare och kunder att ta sig hit via pendeltåg, bussar och E4

 

Aniaraplatsen är känd för sin dynamiska företagsmiljö och sitt utmärkta serviceutbud. Här finns allt du behöver inom gångavstånd – från restauranger och kaféer till gym och butiker. Dessutom ger närheten till Sollentuna Centrum tillgång till ytterligare bekvämligheter och shoppingmöjligheter.

Är du intresserad av att hyra detta kontor? Kontakta oss idag för att boka en visning eller för mer information. Missa inte chansen att etablera ditt företag på en av Sollentunas mest eftertraktade adresser!

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Alexander Aghaei på tel 076-200 95 14, Joanna Eriksson 08 - 558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler