Hästholmsvägen 28

Kontor/Övrigt, 189 m2, Stockholm, Danvikstull

Flexibel lokal med blandad planlösning.

Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. 

Omgivning

Omgivning/natur

I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten

Nyfosa, Stockholm Vatten, Powrs, Calluna, DJV, Granitor, Trivec, Viking Line, Deltagruppen, Delray, SBB, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Amio Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.

Närservice

I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.

Kommunikationer


Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar trafikerar var 5 minut för att snabbt ta sig till slussen, Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.
Solna-Danvik 20min, Täby-Danvik 30min, Kungen Kurva-Danvik 20min.

Övrigt


Planlösning

Ytan utgörs av en öppen yta i anslutning till entré med en härlig lounge i kombination med pentrydel Alternativ finns plats för ca6-8 skrivbordsplaster

Konferensrum/utbildningsrum för ca 12-14 personer
Mötesrum för ca 4 personer
Tre kontorsrum varav 2 med plats för två skrivbord.
Telefonrum/samtalsrum
Två förråd för förvaring
En wc samt dusch
Larm finns samt internet

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.


Ventilation

Mekanisk till- och från luft

Hiss

JaKontakta Annonsör

Anna Johansson
073-253 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson
Anna Johansson
073-253 46 12

anna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328480

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Danvikstull