Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 83 m2, Stockholm, Danvikstull

Fint mindre kontor som kommer totalrenoveras under hösten!

Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. 

Omgivning

Omgivning/natur

I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten

Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Tellus Fiber, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.

Närservice

I fastigheten finns en bra lunchrestaurang med uteservering sommartid som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym, boulebana samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.

Kommunikationer


Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger
Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och
Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Övrigt


Renoveringsår

2023

Våningsplan

1

Planlösning

Nyrenoverat kontor med öppen planlösning samt ett mötesrum.

I dagsläget är lokalen helt stomren men kommer renoveras med helt nya ytskikt såsom golv, målning, undertak samt armaturer, nytt pentry.
Färgerna går i ljust beige, grå samt svart.

I anslutning till kontoret finns två wc som är i nyrenoverat skick, ytterligare finns även dusch att tillgå.


I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.


Ventilation

Mekanisk till- och från luft

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

BREEAM



Kontakta Annonsör

Anna Johansson
073-253 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson
Anna Johansson
073-253 46 12

anna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326532

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Danvikstull